Bugünleyin başlığa giremedim bir bakayım dedim, belki ılık bir şeylerin muhabbeti dönmüştür deye, ulaaa... Bitcoinlen akciğerde buzlanma konuşulmuş, yok bunnarlan olmayacak!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
E ne desin garibim, şeyin günlük harcaması şu kadar diyememiş, bir İHA kaça uçuyor biliyor musunuz demiş, napsın.
Adam yenişafak'ta faiz karşıtı yazı yazıp yazacağına pişman oldu...
Faiz sebeptir, enflasyon sonuçtur, faizler acil düşürülsün en önemlisi günahtır netekim![]()
Az önce şeye bakıyım dedim her zamanki gibi terbiyesiz 8,3331 yanıyor, şeymada dikkatimi çekti tam 10,0000 yeni gelin gibi. Pakize ordan banada bak dedi tam 1,2000. Vay şeyefsizler dedim rüyalarıma girecek gelinli dantelli bol sıfırlı çekler gibi göründüler bir anda.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hiç ilgim yok ancak coinlerle ilgilenen ve ne olursa olsun girecem diyen varsa tüyo babında birşeyler yazayım. 2 gün önce ist.da yazılım sektöründe üst düzey yöneticilik yapan bir arkadaşla konuşuyorduk konu coinlere geldi. Onunda patronu hongkongda ve coinlerle baya ilgili bir zatmış. Bizim arkadaşa neler dediyse baya etkilenmiş, heyecanlı şekilde 1 saat telefonda anlattı konuşmalarını. O hongkonglunun kendi portföyünün %50 si coinlerdeymiş yıllardırda işin içindeymiş, bizimkine kodları gvt ve qkc olan 2 tane coinle ilgili baya birşeyler anlatmış. Proje coinleriymiş 50 yada 100 kat artabilir vs vs.projelerini de anlattıda hatırlamıyorum detayları. Ben dedigim gibi hiç ilgim yok arkadaşı ayıp olmasın diye dinledim bayada bilgi sahibi oldum coin101 dersi gibiydi,nasıl alınır satılır sistem nasıl işliyor vs. Mesela ilgimi çeken tek kısmı alt coinleri alırken önce bitcoin yada eterium alınmak zorundaymış ordan digerleri alınabiliyormuş, ve ekranda görünen bir alt coinin fiyatı o coinin ya bitcoine yada eteriuma göre paritesiymiş. Yani diyelim senin alt coinin 10 kat arttı ama btc yada eterium 10 kat düştü( hangisinin paritesiyse) o zaman dolar bazında ne kar ne zarar durumu oluyormuş. Bu çok ilginç geldi bana.
Söylemedim arkadaşa tabi borsa geçmişi de yok ama aklıma geldi bu altcoinler zıplayıp duruyor ya bitcoin hantal kalıyor onların yanında, ama o alt coinlerin fiyatını bitcoin ve eterium dogrudan ilgilendirdigi için btc ve eteriumda şelale olursa birçok alt coiler aslında direk sıfırlanır sanki. Yani hissenin varantı gibi altcoinler anladıgım kadarıyla. Bunları ben yeni ögrendim ve dedigim gibi ilgim hiç yok ama ilgilenen varsa paylaşayım dedim. Yanlışım varsa dogrusunu bilen düzeltebilir tabi. Arkadaşın anlattıklarından aklımda kalanlar bunlar. O da elin hongkonglusunun yalancısı tabi.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cinliler acayip dolandiricidir[emoji39]
Yediler kafayı da haberleri yok.!!!!
https://mobile.twitter.com/Saka_larr...89493341143040
https://mobile.twitter.com/atavrattr...86563259752448
Son düzenleme : BOSPOROS; 06-05-2021 saat: 09:28.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri