-
Merhaba. Öncelikle söylemem gerekirse polemik yaratmak gibi bir niyetim yok. Genel ortaya bir düşüncemi belirtiyorum. Fakat burda kimse kimseye zorla hisse aldırmıyor. Araci kurumundaki AL tusundan kendimiz sorumluyuz. Borsaya gireyim kumar oynamak gibi bütün varımı yoğumu bir hisseye yatırayım 1 aya zengin olayım derdinde olanlar zaten üzülür. Borsanın ne olduğunu anlatma derdinde değilim fakat. Burada forum yazıları takip ediliyorsa kredili işlem yapılmamasını, yatırım tavsiyesi olmadığını, acil ihtiyaç duyulan parayla işlem yapılmamasını vb. gibi belirtilmiştir.
Benimde sanel hissem var. Pörtfoyümde riskli olabilecek olan hisselerede yer veriyorum. Çünkü araştırdım. Borç durumunu ,forumdaki sanel topiğindeki geçmiş yazıları. Karar bana aitti. Bazen kaybetmeden öğrenilmiyor. O zamanki şartlarda ekstrem durumlar gerçekleşti. Merkez bankası başkanı durumları yabancı çıkışları vs. Risk herzaman var. Elbet ülkenin mali durumunun güçlenmesi için yabancı yatırımcının gelmesi için endeksler illaki toparlayacaktir. Paradan ve zamandan ve fırsatlardan zararda olabiliriz. Fakat kimseyi yargılama hakkımız olduğunu düşünmüyorum. Hataları kendimizde aramalıyız.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri