Sayfa 204/1002 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Hocam tebrik ederim muazzam örnek tam aradığım olay befas iyi o zaman her bes fonunu alabileceğiz sadece kurumun sürdüğü fonlara kalmayacağız allianzda açmayı düşünüyorum katılım besi görünce katılım açayım olmadı
    Katılım emeklilikte açarsanız, befas sistemi geldiğinde sadece farklı şirketlerin katılım esaslı fonlarına yatırıma izin verebilir. Katılım fonları dışında kalan fonlara yatırım yapamayabilirsiniz. Hatırlatmak istedim.

Kuveyttürkün yatırım hesaplarından tefas fonlarını almak istediğinizde, böyle bir kısıtlama var, muhtemelen emeklilik şirketinde de böyle bir düzenleme olabilir.

Saygılar.

2. Merhaba, OKS de BEFAS'a dahil olmus mu?

3.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    AOY için yei bir risk seviyesi belirlemeleri lazım, bu 6 ise diğerleri ne?

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AOY
    AOY 27 Nisan-5 Mayıs arası %15.1 düşmüş. Geçen düşüş sonrası 1 haftada + %14 yapmıştı. Alım zamanı olabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

4. Bu arada Bayram dönemi boyunca yabancı fonların satışı yapılabiliyor mu? Biz tatildeyken yabancı fonlar düşüş bölgesine girer ise satış yapamadan seyredip Bayram sonrasını beklemek zorunda mı kalırız?

5. Konu dışı
    Türkiyeden nakit olarak para çıkarmağa sınır varmı? Döviz
    Canlar gider heyyyy

6.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    AOY 27 Nisan-5 Mayıs arası %15.1 düşmüş. Geçen düşüş sonrası 1 haftada + %14 yapmıştı. Alım zamanı olabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
    Aynı kategori midir tam bilmiyorum ama ilk çıktığında GZH aldım hâla zararda bekliyorum, bu tür fonların alım satım zamanı, ne zaman neye göre arttığı düştüğü çok belirsiz, olabilir belki de şimdi alım zamanıdır, AOY dan da bir miktar alarak denemekte fayda var.

7. dün stopaj kesintisi yapıldı. geri iade ne zaman yapılır.

8.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Bu arada Bayram dönemi boyunca yabancı fonların satışı yapılabiliyor mu? Biz tatildeyken yabancı fonlar düşüş bölgesine girer ise satış yapamadan seyredip Bayram sonrasını beklemek zorunda mı kalırız?
    Bayram sonunu beklemeniz gerekiyor.

Sayfa 204/1002 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •