Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5549 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    hiç bilmiyorum. demo olmadığı için hesap açtırmadım. UK piyasası açılınca açtıracağım. Siz kullanıyorsanız deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Dedikleri kadar pro mu
    Midas'a da yazdım onlar daha önce davranırsa UK için orayı tercih ederim tabi.
    evet ben phillip kullanıyorum. arayüz çok kötü anlık fiyat vs. de sunmuyorlar. fiyat bile çıkmıyor. sen başka yerden takip edip emir gireceksin. çok başarısız bir sistem.
    midas baya baya iyi. hem komisyon olarak da baya fark var. ama midas saklama sorularıma cevap yazamadı. çagrı merkezide yok.

phillip ekranı şöyle :

2.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku

phillip ekranı şöyle :

Çok kötü. Rezalet derecesinde kötü. Merdiven altı borsası gibi.

Bir de şuna bakın:

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Çok kötü. Rezalet derecesinde kötü. Merdiven altı borsası gibi.

Bir de şuna bakın:

Benim hesabım var fakat alım yapmama izin vermiyordu. Anlık göremediğiniz ötürü acemi yatırımcı vs. diyip durdu. Araştırıp cevabını da bulamadım. Yardımcı olursanız geri dönerim

4.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    Benim hesabım var fakat alım yapmama izin vermiyordu. Anlık göremediğiniz ötürü acemi yatırımcı vs. diyip durdu. Araştırıp cevabını da bulamadım. Yardımcı olursanız geri dönerim
    Anlık datayı para ile satıyorlar. (10 dolar) Bana da çıkıyor aynı uyarı. Yaw he he diyip limitli emir giriyorum. 1 dolar komisyonla hisse satınca bir yerden çıkarmaları lazım kalan parayı. Datayı başka yerden görüyorsanız sıkıntı olmaz.

Bu platformun boktan yanı bu malesef. Ben de sonradan öğrendim. Bist yalnız değilmiş bu konuda.

tdAmeritrade'de var mıdır bu tarz işler bilmiyorum.

Gerçek zamanlı veriyi investing.com'dan takip edebilirsiniz bu arada.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Anlık datayı para ile satıyorlar. (10 dolar) Bana da çıkıyor aynı uyarı. Yaw he he diyip limitli emir giriyorum. 1 dolar komisyonla hisse satınca bir yerden çıkarmaları lazım kalan parayı. Datayı başka yerden görüyorsanız sıkıntı olmaz.

Bu platformun boktan yanı bu malesef. Ben de sonradan öğrendim. Bist yalnız değilmiş bu konuda.

tdAmeritrade'de var mıdır bu tarz işler bilmiyorum.

Gerçek zamanlı veriyi investing.com'dan takip edebilirsiniz bu arada.
    Ben limitli emir girdiğim halde alım yapamıyordum. Örnek alım için ekran görüntüsü atabilir misiniz? Gerçi orada da tren kaçtı gibi

6.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    Ben limitli emir girdiğim halde alım yapamıyordum. Örnek alım için ekran görüntüsü atabilir misiniz? Gerçi orada da tren kaçtı gibi
    Şimdi marketler kapalı olduğu için presubmit yapıyor verilen emiri hiç uyarı falan vermeden. Normalde "market data olmadan emir girmeye çalışıyorsun dikkatli ol" şeklinde bir uyarı veriyor emir verirken ama bu sefer yapmadı.

Bence müşteri hizmetlerine bir mesaj çakın durumu belirten. Bir belge falan eks*ktir (forum kelimenin tamamını sansürlüyor) belki.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Şimdi marketler kapalı olduğu için presubmit yapıyor verilen emiri hiç uyarı falan vermeden. Normalde "market data olmadan emir girmeye çalışıyorsun dikkatli ol" şeklinde bir uyarı veriyor emir verirken ama bu sefer yapmadı.

Bence müşteri hizmetlerine bir mesaj çakın durumu belirten. Bir belge falan eks*ktir (forum kelimenin tamamını sansürlüyor) belki.
    Teşekkür ederim. Çok uğraşmıştım yapamamıştım yaparsam kendi adıma devrim yapmış olacağım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    evet ben phillip kullanıyorum. arayüz çok kötü anlık fiyat vs. de sunmuyorlar. fiyat bile çıkmıyor. sen başka yerden takip edip emir gireceksin. çok başarısız bir sistem.
    midas baya baya iyi. hem komisyon olarak da baya fark var. ama midas saklama sorularıma cevap yazamadı. çagrı merkezide yok.

phillip ekranı şöyle :

bu çok kötü tabi.

yeni pro ekranı aşağıdaki şekilde dediler . PC'ye yükleniyor sanırım. demo ekranı olsa test ederdim.

https://www.poems.com.sg/platforms/poems-pro/
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •