Originally Posted by Pestilence Üstat teknoloji yürümüyor bir gariplik yok mu sence Hem de ne gariplik Sen yarin senligi izle Millet yapragi yedik diye gezecek
Originally Posted by Webster Hem de ne gariplik Sen yarin senligi izle Millet yapragi yedik diye gezecek bizde mallanırız ne yapalım.
Originally Posted by Webster Cocuk bakacaz diye zarar ettik Anasindan ogrenmis telefonumu saklamis Trambolinde zipladik ettik simdi verdi teli Saka gibi bir hayat yasiyorum Kaç yaşına geldi ufaklık.
Originally Posted by myfinans Kaç yaşına geldi ufaklık. Ellerinizden oper 8 e girdi
Originally Posted by dell14 bizde mallanırız ne yapalım. Ben mallanmayacagim bakalim Elimde sapikla koylu kaldi Kalani bosalttim Ppf ye cakariz carsba sabahtan
Originally Posted by Webster Ellerinizden oper 8 e girdi Allah bağışlasın. Onlar herşeye değer, varsın saklasın telefonu, kırsa bile sorun değil. En güzel gelecek onun olsun inşallah.
Originally Posted by Webster Hem de ne gariplik Sen yarin senligi izle Millet yapragi yedik diye gezecek Üstat normalde ilk yükselen teknoloji oluyordu anlamadım bu işi tamam 100 de 2 ya da 2,5 civarı zararım var. Hiçbir şey bunu da biliyorum. Fakat gariplik var.
Originally Posted by myfinans Allah bağışlasın. Onlar herşeye değer, varsın saklasın telefonu, kırsa bile sorun değil. En güzel gelecek onun olsun inşallah. Allah razi olsun ustadim sagolun Yalniz muridiniz bu ara şitresli sanirim Sabah yazdi bir daha da yazmadi Dergahiniza alin onu
Forum Rules
Yer İmleri