Sayfa 506/997 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Yoncayı 7.70 üzerine alabilirlerse , formasyon terse dönecek .
    diyorum ya pozisyon zenginliği çok maç izliyoruz.

aynen beklediğim gibi.

https://www.investing.com/news/econo...orries-2502315

o günler yaklaşıyor mu acaba
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    aynen beklediğim gibi.

https://www.investing.com/news/econo...orries-2502315

o günler yaklaşıyor mu acaba
    yablış anlama ama hocam 6 aydır bekliyorsun sen..bu sefer tutturursun artık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    olay bu: desteği kır..shortla-stopla...sonra yukarı....

5. yarınki yarım seansın takası da bugüne dahil.. yani yarına öğlene kadar aynı seans devam edecek

bu arada yurtdışına kıyasla bizimki sağlam durmadı mı ?? bana mı öyle geliyo ?

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    sedat peker i ağlatmışlar düşünün vatan evladı hayırsever yılın ısadamı ıdı fazla degğil 10 yıl ıçinde şımdi terorıst hain mafya lideri adamın damarına fena basmıslar yalan makınası getırın sorun cevaplayayım yalansa elım kolum her yalanda kesılsın gıbı adam anlatıyor neler neler sıyaset ulke yonetımı falan hamdolsun dıyerek fınansal pıyasalar resmen bıtırıldı durup dururken son baskanın katlı resmen yatırımcı lar dogurdu donulmez aksamın ufku gıbı bı sey ben ınançlı bır muslumanım elhamdulıllah allah affetsın ınandıgım bıldıgım ıslam bu degıl ınaçlar bozuldu ınsan kımyası bozuldu aslında tamamen uzak durmalı para pıyasalarından tamamen .mıllet ac para verme sozde pandemı kapat adam dıyor cocuklarım ne yıyecek kaportacı acmıs 3 gun arka arkaya ceza kadının tekı dıyor cocugum ac acım gelır yok calmaktan sonra tek carem bedenım dıyor hergun umutsuz ıntıhar haberlerı buraya gelen yuzbınlerce yenı yatırımcılar kredı alanlar ne oldu enaz yuzde 90 ına cop hısselerı kıtledıler ve bıtcoın zadeler neyse allahtan mal tasıyamıyor hastalagına yakalandımda aksam hesap ta mal olmaması batmamı engellıyor demem okı ambara gıren fareyi durdumazsak gerısını sız doldurun...............
    bir halt olacağı yok.

7. çok frikikten gol var bugun , yalnız ders alınması gereken oyunlar mevcut bana göre.
    diyorki yonca kız KAMA yı istersem gırtlağına kadar çekerim , istersem anladınız siz onu

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

basit olarak formasyonumuz bu 17.00 de karar verecekler.
    dolares bastırıyor , tatile gireceğiz oradan baskı derken.
    son dakika golüne kalacak maç
    17.00 den sonra oyun değişti

Sayfa 506/997 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •