-
Pablo Picasso'nun 1955 yilinda yaptigi Cezayirli Kadinlar ( The Women of Algiers - Donne di Algeri ) ( Version ‘O’ ) tablosu, 11 Mayis 2015’te 179.3 milyon dolara rekor fiyatla New York, Christie's’te satildi.
-
Seinfeld dizisinde Frank Costanza karakterine hayat veren ve aktor Ben Stiller'in babasi Amerikali aktor ve komedyen Jerry Stiller'in olumunun 1. yildonumu ( 11 Mayis 2020 )

-
“ Nasil yazi yazarim onu incelemiyorum. Su aksamimi didikliyorum. Su sari bakkal kagidina karsi sikintidan oturdugumu itiraf etmeliyim. Sikintinin cinsi ne olursa olsun, onu gecirmenin baska careleri varken bu sikintidan daha sikintili ise neden giristigimi bulmaya calisiyorum. ”

“ Je n'analyse pas la manière dont j'écris. Je passe en revue ma soirée. Je dois avouer que c'est par ennui que je me suis mis devant ce papier jaune d'épicier. Quelle que soit la nature de cet ennui, et alors qu'il existe d'autres moyens de le faire passer, j'essaie de comprendre pourquoi je me lance dans un travail encore plus ennuyeux que cet ennui. ”
-
“ — Ulen bu yengecleri ne yapacan, Muharrem?
— Satacagim aga, dedi. Satamazsam ben yerim. (...)
— Sus Muharrem sus! O pis hayvanlar yenmez.
— Hele bir raki mezesi olur, cavus!
— Deme, ulen!
Huseyin Aga, bir Cuma gunu Muharremle beraber, tatli su istakozundan baska bir sey olmayan bu hayvanlarla bir binlik raki icip de Muharrem'in kulubesinde sizdigi gunden beri, her Cuma adetidir, kucuk bir sise alir, Muharrem'e damlar. ” Mahalle Kahvesi

“ –Dis donc, Muharrem, tu vas faire quoi avec ces crabes ?
–Je vais les vendre, répondit-il. Et si je n’arrive pas à les vendre, je les mangerai. (...)
–Chut, Muharrem, tais-toi ! On ne mange pas ces sales bêtes.
–En hors-d’œuvre avec le raki, patron, il n’y a rien de meilleur !
–C’est vrai, fiston ?
Depuis ce vendredi où il avait descendu un litre de raki en grignotant ces bêtes qui n’étaient autres que des écrevisses, puis s’était endormi dans le cabanon de Muharrem, Huseyin avait pris l’habitude de se pointer ch**ue vendredi avec une petite bouteille. ”
-
Focus Features ve DreamWorks, cinayetle suclanan kizini hapisten kurtarmak icin Oklahoma'dan Fransa'ya giden bir babanin hikayesine odaklanan Stillwater'in fragmanini yayinladi.
Akademi Odullu Spotlight'in yonetmeni Tom McCarthy'nin yonettiği filmin basrolunden Matt Damon yer aliyor.
-
Apple TV+, Julianne Moore, Clive Owen, Jennifer Jason Leigh, Dane DeHaan, Sung Kang, Joan Allen'in basrollerini paylastigi; Stephen King'in kendi romanindan uyarladigi, Pablo Larraín'in yonettigi dizisi Lisey's Story'nin fragmanini yayinladi.
-
Ain't Them Bodies Saints ve A Ghost Story gibi filmlerin yonetmeni David Lowery'den sira disi bir Kral Arthur hikayesi...
A24, Dev Patel, Alicia Vikander ve Joel Edgerton'in basrolunde yer aldigi The Green Knight'in fragmanini yayinladi.
Film, 30 Temmuz'da vizyonda.
-
Amazon, Anne Hathaway, Helen Mirren, Morgan Freeman gibi isimlerin basrollerinde yer aldigi Solos dizisinden ilk fragmani yayinladi.
David Weil imzali dizi, 21 Mayis’ta izleyici ile bulusacak.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri