Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oba! Günaydın oynak beyim. Yarım gün bugün. Herkese şimdiden iyi bayramlar. Bugün yola çıkıyorum. Pazartesi görüşürüz sanırım. günaydın ortağım nasılsın iyi misin? hayırlı bayramlar...
Originally Posted by Webster İsrail borsasi eksi 1.56 Olaya bak Bir de global sikinti var Adamlar savastan hic etkilenmemis İlla kasim emmimi olmeliydi üstadım günaydın kadife tavan , ne yapalım bunu? kara geçti bırakayım gitsin mi?
bu arada arkadaslar 100 $ lık shit coin aldım Eğer 1 $ olursa 2,5 milyon $’ım olacak. attım unuttum, daha da açıp bakmam. bakarsın ali baba’nın patronu da bunu pompalar? yatırımlarımızdan ne kar gördük ki...
Originally Posted by Fuat Soylu üstadım günaydın kadife tavan , ne yapalım bunu? kara geçti bırakayım gitsin mi? Devre kesti Dur bakalim c
Originally Posted by Fuat Soylu üstadım günaydın kadife tavan , ne yapalım bunu? kara geçti bırakayım gitsin mi? Fuatim bilanco guzel geldi Brut cezasi bugun son Ben olsam beklerdim
Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oba! Günaydın oynak beyim. Yarım gün bugün. Herkese şimdiden iyi bayramlar. Bugün yola çıkıyorum. Pazartesi görüşürüz sanırım. Gunaydin aslan Simdiden iyi yolculuklar
Originally Posted by Webster Fuatim bilanco guzel geldi Brut cezasi bugun son Ben olsam beklerdim Teşekkürler üstad Ali Rıza Emmi’ye güvenelim Bu arada SHIB Coin aldım 100 $ bakarsın 3 sene sonra milyoner oluruz üstad
Originally Posted by Fuat Soylu Teşekkürler üstad Ali Rıza Emmi’ye güvenelim Bu arada SHIB Coin aldım 100 $ bakarsın 3 sene sonra milyoner oluruz üstad Fuatim bos vaktinde Salag anlatir gibi yazarsan bizde ogrenelim
Forum Rules
Yer İmleri