Sayfa 533/997 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Var tersi durumda kadınlar açıkta kalır. Zaten toplum dul kadına ve kızına tavırlı açıkta mı kalsınlar. O para ile zengin olunmaz. Esas israf başka yerlerde.
    Dul maaşı almasın demedim. Bir dul iki yada üç maaş almasın diyorum. Yetim kız çocuğu da 30 yaşına kadar alsın. Bu şekilde evlilik zorlanır. Kız eşinden boşanıyor ölünceye kadar yetim aylığı alıyor. Kadınin kocası ölürse farklı kurumlardan dul ve yetim aylığı alıyor sorun bu.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dul yetim aylığı sorunu bence çok ciddi bir sorun.
    Rahmetli teyzem 3 emekli maaşı alırdı..
    Kocasından dul, babasından (istiklal gazisi) yetim ve kendi Bağkur emeklisi...
    Üçünü toplasan, benim kızın aldığı Dr.luk maaşının yarısı kadar.. Geçinir,zorlanmaz ama o kadar...

Bizim emekli maaşları komedisi ayrı bir rezillik...!!

Örnek vereyim..
    Teyzemin emekli maaşı bağkur 1.600 TL civarı..) şimdi yaşasaydı
    Hanımın İş BAnkası emekli maaşı 8.000 TL civarı
    Almanyadan emekli en düşük maaş alan 12.000 TL gibi..

maaş var ,maaş var...!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sizin gibilerin laiklik anlayışı yüzünden bu ülkede bir nesil helâk oldu.basortusunun yasak olduğu,öss birincilerinin üniversiteye giremediği yıllar yaşadık
    Allah bu ülkeyi laik yobazların şerrinden korusun.

o dönemi dibine kadar yaşamış biriyim.. hanı diyorsunuz ya bu halk nasıl akp ye oy veriyor.. çünkü birilerinin icindeki karanlık noktayı görüyor..
    öyle bir yobazlik ki gücü eline alınca neler yapacağını kestiremiyor.bunun için hırsıza,hak yiyen zubuklere razı oluyor.

normal giden ve onu ilgilendirmeyen bir konuşmayı, din ile hiç bir alakası olmayan bir konuyu (isteyen arka sayfaları kontrol edebilir), dinci hassasiyeti ile sabote etmek nasıl olur mr abka gösterdi yine.. ağlaklık ve mağdurluk..standart oyun planı..tam bir komedi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Rahmetli teyzem 3 emekli maaşı alırdı..
    Kocasından dul, babasından (istiklal gazisi) yetim ve kendi Bağkur emeklisi...
    Üçünü toplasan, benim kızın aldığı Dr.luk maaşının yarısı kadar.. Geçinir,zorlanmaz ama o kadar...

Bizim emekli maaşları komedisi ayrı bir rezillik...!!
    Kural yok ki. Kocası özel doktor yada genel müdür ikinci kocası da vali olsun babası da general. Kendisi de bağkur emeklisi olsun.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kural yok ki. Kocası özel doktor yada genel müdür ikinci kocası da vali olsun babası da general. Kendisi de bağkur emeklisi olsun.
    Böyle biri varsa, haberim olsun

(Kurumlar farklı olmalı,kuralı var..Kocası özel Dr.Bağkurlu olur..
    Diğerleri Emekli sandığı
    kendiside bağkurlu olursa, 2 maaş alır.)

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Böyle biri varsa, haberim olsun
    Benim tanıdığım var kendisi memur emeklisi kocası bağkur emeklisi bu kadın bir daha evlenip o da sigortali yada emeklisi olursa tez zamanda ölürse üç maaş alır.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sizin gibilerin laiklik anlayışı yüzünden bu ülkede bir nesil helâk oldu.basortusunun yasak olduğu,öss birincilerinin üniversiteye giremediği yıllar yaşadık
    Allah bu ülkeyi laik yobazların şerrinden korusun.

o dönemi dibine kadar yaşamış biriyim.. hanı diyorsunuz ya bu halk nasıl akp ye oy veriyor.. çünkü birilerinin icindeki karanlık noktayı görüyor..
    öyle bir yobazlik ki gücü eline alınca neler yapacağını kestiremiyor.bunun için hırsıza,hak yiyen zubuklere razı oluyor.
    Abka ben o dönem üniversitedeki baş örtülü arkadaşlarımın özgürlüğü için yürüyüşlere katıldım. Yine fetöcülerin fakültedeki anatomi dersinde cinsel organ işlendiği şerleri boykot edip girmediklerini derse girenlere nasıl baktıklarını güçlendikleri dönemde o günün rövanşı için nasıl uğraştıklarını da gördüm. Senin o içindeki karanlık olarak gördüğün şey CHP zihniyetinin muhafazakar kesime bakış açısının aynısı bu hataya düştüğün sürece birşey düzelmez. Devletin dini olmaz devlet inanana da inanmayana da eşit davranmak zorundadır. Bu ülkede yaşayan insanlar birbirine saygı duymak zorunda açık giyinen de insan başını örten de. Allah katında hangisinin daha makbul olduğunu yargılama sana bana ona düşmez haddimiz değil. FATIR Suresini 35/18

“Hiçbir günahkar kimse bir başkasının günahını çekmez. Eğer günahı ağır olan bir kişi, yükünü taşımak için bir başkasını çağırsa, akrabası bile olsa yükün- den hiçbir şey taşımaz. ... Kim (günahlarından) arınıp temizlenirse kendisi için arınıp temizlenmiş olur. Nihayet dönüş Allah'adır.”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 533/997 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •