Sayfa 811/2460 İlkİlk ... 31171176180180981081181281382186191113111811 ... SonSon
Arama sonucu : 19680 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bugün Fed başkan vekili Richard Clarida,ve üyeleri Raphael Bostic ve Patrick Harker'ın enflasyon verisinden sonra programlanmış konuşmaları vardı,ne söyleyecekleri ilginç olacak!...
    T.S ile 20'de de benchmark ABD 10 yıllık Hazine tahvil ihalesi var,bakalım oraya verilen teklifler nasıl olacak.Fed çok fena sıkıştı ve öngörüsüzlüğüyle prestiji büyük darbe aldı,halbuki mutfağında dünyanın en iyi ekonomi fakültelerinden doktoralı çok geniş bir kadro çalışıyor.Muhtemelen mutfaktan doğru raporlar servis ediliyordur ama Fed üyeleri siyası seçim ile gelmiş,görevlerinin gereğini yerine getirmekten aciz ,o basireti gösterecek cesaret ve donanıma sahip değiller.
    ABD bizi kıskanıyor diyebiliriz.

Nede olsa TR politikalari uygulamaya başlamişlar...

Emekleriniz için tekrar tekrar teşekkürler, piyasada 1 adım önde olmanın rahatliğini yaşatiyorsunuz bize...

2. Ben bu başlığı yeni keşfettim, geriye doğru 200 sayfa okudum. son zamanlarda gördüğüm en faydalı başlık. Çok teşekkür ederim Deniz bey.

yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

4.  Alıntı Originally Posted by elkivo Yazıyı Oku
    Ben bu başlığı yeni keşfettim, geriye doğru 200 sayfa okudum. son zamanlarda gördüğüm en faydalı başlık. Çok teşekkür ederim Deniz bey.
    Bu forum, temel analiz yapar ,
    siyasi militan ve trol az.
    Deniz43 bey veri analizi yapar,
    digerleri farkli bilgi ve paylasimlarla,
    nooluyoruz, nereye gidiyoruz sorusuna cevap arariz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bugün Fed başkan vekili Richard Clarida,ve üyeleri Raphael Bostic ve Patrick Harker'ın enflasyon verisinden sonra programlanmış konuşmaları vardı,ne söyleyecekleri ilginç olacak!...
    T.S ile 20'de de benchmark ABD 10 yıllık Hazine tahvil ihalesi var,bakalım oraya verilen teklifler nasıl olacak.Fed çok fena sıkıştı ve öngörüsüzlüğüyle prestiji büyük darbe aldı,halbuki mutfağında dünyanın en iyi ekonomi fakültelerinden doktoralı çok geniş bir kadro çalışıyor.Muhtemelen mutfaktan doğru raporlar servis ediliyordur ama Fed üyeleri siyası seçim ile gelmiş,görevlerinin gereğini yerine getirmekten aciz ,o basireti gösterecek cesaret ve donanıma sahip değiller.
    Abi imzama bak.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sağ olun, var olun Deniz Hocam.
    Dezenfermasyon kuşatmasında, ışık oluyorsunuz.

10-Yr Note Auction
    Released On 5/12/2021 1:00:00 PM For 5/12/2021 1:00:00 PM
    Auction Results
    Total Amount $41 B
    Coupon Rate 1.625%
    Bid/Cover 2.45
    Yield Awarded 1.684%

Şu an itibariyle de ABD 10 yıllık Hazine tahvilinde faizler %1.68 civarında işlem görmeye devam ediyor.

Bugün ise,ABD'den önemli bir veri daha,üretici fiyat endeksi verisi gelecek.Önceki sayfalarda alt detaylarını yazdığım gibi,üretim maliyetlerindeki hızlı tırmanış nedeniyle bugün ,muhtemelen ,Ekim 2008 yılından bu yana üretici fiyat endeksi verisinde en yüksek yıllık fiyat artışını göreceğiz.
    Akşam ise ABD'de 30 yıllık hazine tahvil ihalesi olacak.

Piyasa beklentisi:

Thursday May 13 2021 Actual Previous Consensus
    03:30 PM
    US
    PPI YoY APR
    4.2% 5.9%

https://www.alternatifyatirim.com.tr...-31-43-1013233
    Deniz bey yeni başkanla beraber para arzi konusunda cok buyuk bir artis yaşandığı iddia ediliyor acaba sizce aslı var mı
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Sayfa 811/2460 İlkİlk ... 31171176180180981081181281382186191113111811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •