Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Teşekkür ederim. Yurt dışı borsalarından etkilenmeyecek ama dolar/tl yükselişinin altında kalmamayı garanti edecek bir fon yok sanırım. Eurobond fonları en yakın alternatif olarak düşünsem de onlarda, sanırım tahvil faizlerinin yükselişinden olumsuz etkilenirler. Doğrudan dolar almak yerine onu her daim geçebilen bir yatırım aracı sadece eurobond gibi görüyorum.
Benim amacım da bu dediğiniz sağlamak. usdtry getirisi kadar getirmiş bir döviz bazlı fonun benim gözümde hiç bir kıymeti yok. Sonuçta yastık altında döviz taşımaktan bir farkı yoksa o fonu taşımam. Ama ben şahsen yıllık %8-10 civarı bir usd bazlı getiriyle gidiyiroum bu iki fonda bir kaç yıldır. Gelecek ne gösterir bilinmez.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bilgi için teşekkür ederim üstadım.
hemen hemen iyileri de bunlar .
acaba başka var mı gözden kaçan diye sormuştum.
bu vesile ile
şunuda ilave etmek isterim.
. SUB da SUC a yakın seyrederiyor.
bu epeydir var
KTM Çok güvendiğim bir fondu.
zaman içinde bazı haftalar canımı yaktı.
tabi bu da beni PPZ ye iyice yaklaştırdı.
Hellistheothers hocam sizin defansif sepete girmeyecektir muhtemelen ama TE4 ve HPD ye belki bir GMA ekleyip defansif üstü hisse altı beklentiyle yeni bir sepet kategorisi oluşturmayı planlıyorum bir süredir. Yani Defansif, defansif-agresif,döviz,hisse şeklinde 4 sepet
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri