Sayfa 236/1002 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bana pek cazip gelmediler.
    Serbest fon deyince AVC , OYS, HDH, SRY, DNO gibi birşey olmalı ki verilen komisyona değsin.
    Finans, senin nezdinde herkesin iyi bayramını kutlarım. Yazdıkların içinde en iyisi AVC onun getirisine yaklaşan dahi yok. Hep muhabbeti dönüyor. Acaba arkadaşlardan hç serbest fon alan oldu mu acaba? Bir de döviz kurunda yükselme var. İçinde yabancı hisse ve eurobond bulunan fonların getirileri görüşüme göre cuma günü dövz kuru kapanışına göre hesaplanması gerekir. Doğru mudur?

2. arkadaşlar;

TGE yükseliş sürecine devam eder mi sizce, kısa vadede emtia fiyatlarının düşmesi zor görünüyor ama fon yapısı itibari ile bunu yansıtır mı?

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    arkadaşlar;

TGE yükseliş sürecine devam eder mi sizce, kısa vadede emtia fiyatlarının düşmesi zor görünüyor ama fon yapısı itibari ile bunu yansıtır mı?
    Dostum bir şeyin her zaman dik ve diri kalıp yükselişe devam etmesi mümkün mü?
    Geçen kereste bir düştü ki sorma.
    Lumber diye arat bak.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans, senin nezdinde herkesin iyi bayramını kutlarım. Yazdıkların içinde en iyisi AVC onun getirisine yaklaşan dahi yok. Hep muhabbeti dönüyor. Acaba arkadaşlardan hç serbest fon alan oldu mu acaba? Bir de döviz kurunda yükselme var. İçinde yabancı hisse ve eurobond bulunan fonların getirileri görüşüme göre cuma günü dövz kuru kapanışına göre hesaplanması gerekir. Doğru mudur?
    Sn Tbey
    Sizinde bayramınız kutlu olsun.

Evet burada yazan birkaç arkadaş serbest fon almışlardı, şu anda ne durumdalar yazarlarsa bizde faydalanmış oluruz.

Dövize endeksli fonların pazartesi getirileri belli oldu.Tümü Salı günkü MB kuru üzerinden hesaplandı. Çünkü yarım gün olduğundan MB Çarşamba günü kur hesabı yapmadı.
    Salı günü(Pazartesi gecesi) için ise Pazartesi 15.30'da açıklanacak olan MB kuru esas alınacak.

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    IZS ve IMF nasıl sizce? TEFAS ta var alabiliyorum.

Alış alt limitleri 25bin ve 1milyon sırasıyla.
    İkiside yeni fon, daha 1 yıllarını doldurmamışlar.

IZS yabancı hisse ve yabancı BYF ağırlıklı
    6 aylık getirisi istikrarlı.
    Getirisi pek parlak olmasada idare eder.%3 yönetim ücreti var.

IMF ise riski düşük bir fon, tabi getiride düşük.
    Yerli hisse, mevduat(dolar mevduatıda var) ve türev ağırlıklı.
    Riski düşük ve mevduat üstü getiri için iyi gibi.%2,5 yönetim ücreti var.

Fakat benim serbest fon beklentim dolar bazında hiç değilse en az %10 kazandırması.
    Bunu yapabilen fon sayısı çok az.

6. Ben Nisan başlarında IOG iş portföy serbest gümüş fon almıştım. Getirisinden çok memnunum. Tavsiye ederim.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sn Tbey
    Sizinde bayramınız kutlu olsun.

Evet burada yazan birkaç arkadaş serbest fon almışlardı, şu anda ne durumdalar yazarlarsa bizde faydalanmış oluruz.

Dövize endeksli fonların pazartesi getirileri belli oldu.Tümü Salı günkü MB kuru üzerinden hesaplandı. Çünkü yarım gün olduğundan MB Çarşamba günü kur hesabı yapmadı.
    Salı günü(Pazartesi gecesi) için ise Pazartesi 15.30'da açıklanacak olan MB kuru esas alınacak.

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben Nisan başlarında IOG iş portföy serbest gümüş fon almıştım. Getirisinden çok memnunum. Tavsiye ederim.
    Ben nitelikli olamadığımdan serbest fon alamıyorum maalesef.

Sizin gümüş ve altına inancınız tam. Ama her ters durumda bunları satıyor olmaları beni tereddüde sevk ediyor.

Bu arada
    GMSTR alıyormusunuz.

8. Yuvamiz fon forumumuz bayramaniz mubarek olsun [emoji4]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 236/1002 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz