Originally Posted by Webster Vestl demistik ya Eregl temttu gecti Tamam al vestel yat Yok ben beceremem hisse işini. Alırım hsyf'umu onlar uğraşsınlar
Originally Posted by myfinans Tamam al vestel yat Yok ben beceremem hisse işini. Alırım hsyf'umu onlar uğraşsınlar Ustadim ayaginiz alissin Girin su hisse isine 🤭🤭
Originally Posted by Webster Ustadim ayaginiz alissin Girin su hisse isine Haa bu arada hisselerim var Halka arzdan aldıklarımın 3 tanesi duruyor Matriks, Qua ve Gwind. Gwind'den eksideyim, daha da batacak gibi Laf olsun diye tutuyorum onları da.
Originally Posted by cow_boz Mahvolduk Şaka bir yana hayırlısı olsun... İkinci yarı GS alıra 100 bin bastım. Fiziki mi?
Üstadım 1-0 yenildi ilk yarı Originally Posted by Webster Dur ustadim cakiyi germe son dk ya kadar
Caki paçal mı yapıyorsun Originally Posted by cow_boz Mahvolduk Şaka bir yana hayırlısı olsun... İkinci yarı GS alıra 100 bin bastım.
GS maçı alamazsa 150bin TL gidiyor :/
Emmi Vestel vesbe bunlar güzel Odas ve Ostim.i de beğeniyorum Tavsiye olarak kimse algılamasın
Forum Rules
Yer İmleri