Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
Kısıldım kaldım valla orada. Altın alsam, altın düşer, borsa yapsam borsa balonu patlar. Kripto zaten sönüyor hem pek akıl karı da değil.

Eurobond yapıyım diyorum bu sefer faizler zaten sıfırda, negatife gidemeyeceklerine göre ya arttırırlar da orayı da patlatırlarsa diye düşünmeye başlıyorum. (yine de çok abartmamak kaydıyla en mantıklı senaryo biraz buraya yönelmek şu anki durumda bence) Hiç eurobond'um yok bu arada. Maksat çeşit olsun.

İnce ince kıyılıyorum bir süredir. Geriye kalan 25% ile hedge ettim gibi durumu ama yine oran 3'e 1.

Bir de o 1'in büyük kısmı metal olsa da içinde hisse ile kripto var onlar tam saatli bomba.

ytd
Kısılmayan var mı?

Aslında espri yapmadım, bu ortamda 1.75 dolar faizi iyi bir faiz..geçen aylarda vakıf 0.60-0.70 dolar faizinden bahsediyordu..

Zaten amaç milleti kıstırmak..yoksa 1970 lerde, 2000 lerde olduğu gibi altın başını alıp giderdi..

İhtiyaç harici çalışıp para kazanmak bile boş artık..her nekadar bizim gerçeklerimiz farklı da olsa, yatırım anlamında dünyada olan bitenden etkileniyoruz..

Muhtemelen senden farklı olarak sadece oturuyorum, pek kıpraşmıyorum ama bu dolar faizi gelecek olan enflasyon karşısında düşündürüyor beni..altın ise yıllık olarak Abd enflasyonunu karşılasa öpüp başıma koyacağım..