Sayfa 587/997 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Tornwald Yazıyı Oku
    denedım hocam pay lara da maden dovıze de denedıgımde kontrat after seans ıcın uygun degıldır dedı cozemedım. fx e gecmeye zorluyorlar resmen sadece mesaıde calısan bır sıstemle

pay vadelilerde ve dövizde bildiğim kadarıyla akşam seansı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    pay vadelilerde ve dövizde bildiğim kadarıyla akşam seansı yok.
    Viop akşam seansında xauusd xagusd paritelerinde işlem varmı? Teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Viop akşam seansında xauusd xagusd paritelerinde işlem varmı? Teşekkürler
    akşam seansında işlem görenler

Kod
    XU030
    F_XU0300621
    F_XU0300821
    F_XU0301021
    F_XU0301221
    XLBNK
    F_XLBNK0621
    F_XLBNK0821
    F_XLBNK1021
    F_XLBNK1221
    X10XB
    F_X10XB0621
    F_X10XB0821
    F_X10XB1021
    F_X10XB1221
    GLD
    F_XAUUSD0621
    F_XAUUSD0821
    F_XAUUSD1021

F_XAGUSD0621
    F_XAGUSD0821
    F_XAGUSD1021
    Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Dunyada kirli para pazari giderek buyuyor. Ozellikle Avrupada. Artik bu sektorun en balli tuketicileri zengin kesim ve sanat dunyasidir.
    Hic bir ceza ve yasa bu aliskanligi yok edemez. Onun icin bazi AB ulkeleri uyusturucuyu yasallastirmayi bile dusunuyor.

Turkiyede bu kirli para sektoru cogunlukla Aponun cocuklarinin elindedir Bu piyasa Apocularin elinde oldugu surece sorun yok. Medya ustune gitmez.

Ne zaman milliyetci mafya ve ceteler devletten yesil isik isareti alip piyasayi Apocularin elinden almaya kalksa en gec 4-5 yil icinde skandal patliyor. Solcu ve libos medya devlet ve topluma ahlak ve insanlik dersi vermeye kalkar.

15 yil boyunca Diyarbakir bolgesinde yuzlerce koyunde on binlerce dekarda alanlarda Apocular uyusturucu ekiyorlardi. O koylerin uzerinde helikopter bile ucmazdi. Sol ve libos medya bu konu ile ilgili tek bir satir bile yazmadilar.

Kirli para asla temizlenmez kimin elinde olursa olsun yine kirli paradir. Ama Sedat Peker olayi buyuyecek. BAE'ne gitmesi tesaduf degildir. Bu is Devletin uzerine yikilacak. ve uluslararasi alanda Turkiyenin basini agirtabilecek bir potansiyele sahiptir.
    bu işleri 90'larda yakından izliyordum, klasik olarak doğulu ağaların tekelindeydi sevkiyat - abuzer uğurlu, sonra behçet cantürk vd.. sonra örgüt palazlanınca bunlardan haraç kesmeye başladı, yani tam bilemiyorum tabii, bunlar iş ortaklığı mıydı? yoksa kürt davasına inandığı için miydi? ama mesela yeni gündem gazetesinin finansörü behçet cantürk idi.. özel harekatçılar yeni gündem ankara'nın göbeğindeki gazete binasını tnt kalıplarıyla toptan havaya uçurmuştu (haber bile olmamıştı).. ağargil sonra tek tek bütün baronları infaz etti, behçet cantürk, sorna savaş buldan (pervin buldan'ın kocası) ve diğerleri.. ağargil toptan ticareti tamamen ele geçirdi, ama bir sorun vardı- almanya'daki perakende dağıtım kürtlerin elindeydi, kürt torbacılar -siz bizim ağalarımızı öldürdünüz, sizin malınız dağıtmıyoruz' diye rest çekti.. alternatif bir rota oluştu, afganistan- iran- kafkaslar- ukrayna üzerinden avrupa.. yani almanya'da mal kıtlığı yaşanmadı, ama türkiye'de ağargillerin mallar elde kaldı.. elde kalan malı iç piyasaya bastılar, istanbul'da liselerin önlerinde tek shot eroin bir bira fiyatına satılır oldu, onlarca overdose ölüm (basına yansıdığı kadar)

neyse, 90'lardan beri rotalar isimler pazarlar mallar değişti ama avrupa çapında perakende dağıtım tekeli değişmedi, her daim pkk'nın elinde kaldı.. almanya (avrupa) düzleminde kürt davasına adanmış yüzlerce sivil toplum örgütü bu uyuşturucu dağıtım ağının parçası oldu ana fonksiyonda.. yüzlerce yıllık kürt feodalitesine karşı çıkma anlamında bir baldırı çıplaklar hareketi olarak doğup gelişmiş olan apocu hareket artık avrupanın torbacı tekeline dönüşmüştü.. küresel düzlemde uyuşturucu ticaretinin bir numaralı gözetmeni olan cia/gladyo, artık pkk'nın tek hamisiydi, başka türlüsü mümkün değildi.. bir isviçre hapishanesinin avlusuna helikopterle inip bir uyuşturucu baronunu hapisten kaçırmak ancak cia'nın başarabileceği bir hareket idi-

iki sene evvel türk ordusu pentagonla restleşerek rojawa'ya girdiğinde küresel medyada estirilen kampanyayı hatırlıyoruz hepimiz- uyuşturucu ticareti, insan kaçakçlığı, haraç vs her tür mafyatik işi yaptığını bildiğimiz pkk, -medyada işid'e karşı savaşan feminist, ekolojist, demokratik vs bi sivil toplum örgütü olarak gösterildi, ve türk ordusu bu masum kürtlere soykırım yapmak üzere saldıran bir barbar güruhu olarak resmedildi batı medyasında..

2015 seçimleri döngüsünde hdp %13 oya ulaşmış, 80 mebusla 3.büyük parti olarak meclise girmişti, büyük bi şans verilmişti kendisine.. ama selo, kandil'in askeri vesayetine karşı çıkma cesaretini gösteremedi, üstelik apo bile karşıydı kandil'e, ama yapamadı selo ve hdp.. cia planını kabul ettiler, devrimci halk savaşı falan diye hendek savaşını başlattılar.. çok yazık oldu.. çözüm sürecini bitirme karşılığı olarak cia/pentagon tarafından vadedilen rojawa devlet projesine angaje oldular, ve sonuç? rojawa projesi çöktü, selo hapiste.. çok çok büyük bi çözüm fırsatı kaçtı, çok yazık oldu, rezil cia projelerinde rol kapmaya çalışan yeteneksiz bi figürandan öte bi şey olamadıklarını kanıtladılar

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    akşam seansında işlem görenler

Kod
    XU030
    F_XU0300621
    F_XU0300821
    F_XU0301021
    F_XU0301221
    XLBNK
    F_XLBNK0621
    F_XLBNK0821
    F_XLBNK1021
    F_XLBNK1221
    X10XB
    F_X10XB0621
    F_X10XB0821
    F_X10XB1021
    F_X10XB1221
    GLD
    F_XAUUSD0621
    F_XAUUSD0821
    F_XAUUSD1021

F_XAGUSD0621
    F_XAGUSD0821
    F_XAGUSD1021
    Teşekkürler üstad

6. Dükkan kapalı kalmış
    günaydin arkadaşlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    O dağıtılan paraların bir kısmı benim.Neyse yabancıya gitmiyor.

Son bir haftada 2 tane short yaptım.HER BİRİNDE ilk önce kar oldu ama senaryo gereği ya hedef ya stoploss dediğimden , TOTALDE doktor maaşından biraz fazla zarar oluştu.Poz. flat..sistem long olunca hiç bir şeye bakmadan stopluyorum.

Bir planım var.Tutarsa palanın paçasına yapışacağım ve hedefime ulaşıncaya kadar bırakmayacağım.

Oyun bitmedi..
    SİSTEMLERİN faydasını görüyorum.MAYISTA düşüş bekliyordum,ana plan buydu.Ama bu herife hiç bir zaman

güvenilmeyeceğinden
    sistemlere uygun olarak son hafta short-flat giriyordum.sisteme uymayıp short yapıp bekleseydim 60 puan zarar oluşacaktı... oysa ki zarar 10-15 puan oluştu...az zarar benim açımdan kar gibi oldu..

zaten eninde sonunda döndüğünde oluşacak sert hareketle 60-90 puan kar alınır gibi...AMA NEREDEN DÖNECEK?

8. Hem dün
    hem bugün
    sabah başlangiç gayet sert yukarı oldu
    dün gün içi fazla almadılar
    bakalım bugün neyapacak

Sayfa 587/997 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz