Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Herkese hayırlı akşamlar, tabloyu görünce çok mutlu oldum... Emeği geçen herkesin eline sağlık... Takım çalışması ile çok güzel bir iş yapıyorsunuz... Başarılarınız daim olsun inşallah 😊🤲🧿
İzci komutanıma ve BJK Coccinella hocama selamlar 👋
izci abi;
Önceki listeyi önünüze bir açıp bakabilir misiniz? Ben mesela KUYAS'ın neden gitmediğini, SAHOL'ün neden zarara stop olduğunu (yanlış hatırlamıyorsam siz buna "ben bunu bekliyordum" demiştiniz.), mesela ASELS'ın neden bu kadar beklettiğini çözdüm çözmek üzereyim. Bu iyi haber, kötü haber şu; Bundan sonra eski listedeki sıklıkta senet gelmesini (piyasa cömertlik yapmazsa) beklemiyorum. Gelen sinyal sayısının azalacağını bunun yanında başarı oranının artacağını düşünüyorum. Bu sadece tahmin, tutar tutmaz, yaşayarak göreceğiz...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri