Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Patladı hemide içimde dün üşendim depoyu yarın doldururum dedim 30 tl patlattı
    Yeni petrol veya gaz müjdesi eli kulağında.
    Az bekleyin müjdeden sonra fiyatlar düştüğünde alırsınız.

2. Her bir şeyde artış kaçınılmaz. 2016 sonları gibi bize bir şeyin yaklaşmakla olduğunu ufaktan sezdiğimde ne olur ne olmaz diye oyuncaktan kıyafete, ayakkabıdan temizlik ürününe bir şeyler alıp ufak ufak atmıştım kenara. Şimdi görüyorum ki bok bile alıp atsam köşeye değeri artacakmış. Bundan sonrada artacak. Dolar şu olur altın bu olur bence manasız 250.000 EURO’luk serveti olan gitmeye baksın daha düşük parası olanda ne alırsa alsın o şeyin fiyatı artar ama biz fakirliktikten kaçamayız.

3. Piyasa, halk ve esnaf ağlarken tasarruf etmeden yaz geldi nasılsa millet gezecek o zaman bizde payımızı alalım mantığıyla yapılan bir zam daha hayırlı olsun. Ülke beni her gün şaşırtıyor benzin 5 TL olsun bakalım millet ne yapacak derken 10 TL’ye gidiyoruz sessizce.

4. Turizm geliri, kaplı olan ve satışı düşen esnaftan, toplanamayan kdv ler , kapalı sektörler vs derken bu zammın hiçbirşey olmadığını düşünüyorum. Dua edelim bankada ki mudilerin 200 milyar doları idare etsin şu dönemde. Yoksa sikinti büyük.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bugün volume 6 Sedat Peker yapımı vizyona girmiş
    Adamın yayınını dikkatle dinlerseniz Abisine toz kondurmuyor ama satılacak harcanacak adamlara fena dokunduruyor...Sonuç birileri yakında fena satılıcak gibi duruyor....Bakalım film nasıl bitecek...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Hazine bir yıl vadeli 10.814 kilogram altın karşılığı altın tahvili ve 4.485kilogram altın karşılığı altına dayalı kira sertifikası ihracını (yaklaşıktoplam0,9milyar$) gerçekleştirdi.

Hazine altında düşüş bekliyor galiba, altın ve dolar artarsa çok zarar yazacak, ama ne de olsa ceplerinden ödemiyorlar, millet öder...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Cımbızlı Şiir

Ne atom bombası
    Ne Londra Konferansı
    Bir elinde cımbız,
    Bir elinde ayna;
    Umurunda mı dünya

Orhan Veli KANIK
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Sistem emme basma tulumba prensibiyle.!!
    Kasayı Sögüşlemek üzere dizayn edilmiş !!
    Kayış topmuş.!!!
    Kasnak boşa dönüyor.!!
    Şanzıman dagılmiş.!!
    vitese geçmiyor.!!
    Contayıda yaktılar.!!
    Motor su kaynatıyor.!!
    Arabanın fren balatasıda bitmiş.!!

Kimin eli kimin cebinde belli değil.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •