Sayfa 591/897 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

4.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Öncelikle şunu belirteyim Turgg elimde olmayan bir süredir teknik olarak takip ettiğim bir hisse.

Hissenin grafiginde ikili dip oluşumu ihtimali gözüme çarptı.Borsanın son 2 seferdir sert satışlarında 113 seviyelerinde tepki almis ve en son bıraktığı mumun görüntüsü ve hacmi guzel.

Sayet 111-113 araligi asagi kırılmazsa ilk hedefi 160.Bu seviyenin de hacimli yukarı kırılmasıyla formasyon hedefi 207 seviyesi olacaktır.

Piyasanin ne yapacağını kimse bilemez benimki amatörce bir yorum..

Elinde bulunduranlara hayırlı kazançlar dilerim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Teknik olarak ikili dip formasyonu ilk hedefi olan 160 seviyelerine ulasmis ve bu seviyelerden satış gelmiş.

Formasyon hedefine (207) ulaşabilmesi için 160 seviyenin hacimli bir şekilde kırılması gerekir.Aksi takdirde satış baskısı devam edebilir.160 seviyesi önemle takip edilebilir.

Grafigin guncel durumu ekteki gibidir.Elinde bulunduranlara bol kazançlar..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Teknik olarak ikili dip formasyonu ilk hedefi olan 160 seviyelerine ulasmis ve bu seviyelerden satış gelmiş.

Formasyon hedefine (207) ulaşabilmesi için 160 seviyenin hacimli bir şekilde kırılması gerekir.Aksi takdirde satış baskısı devam edebilir.160 seviyesi önemle takip edilebilir.

Grafigin guncel durumu ekteki gibidir.Elinde bulunduranlara bol kazançlar..

Teşekkürler...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Barsisaanata Yazıyı Oku
    Genetik kodumuzda bir yaşama enerjimiz var.Hayat enerjimiz bizim DNA miza işlenmiş.Ne yazık ki şu süreçte bizler uyanisimizi gerceklestiremedik.Yapilan bütün uygulamalar insanoğlu nün yaşama enerjusini ayaklar altına almak için.
    Yaşama enerjisini nerden mi alırız?

Doğa , tabiat , güneş , ağaç , çiçek , hayvanlar , ay , yıldız ...Seni güneşten , doğa *****n kucagindan mahrum bırakan bu çelişkiler yumağı, mantık silsilesinde hareket etmeyen bu dönemi niçin düşün muyirsun?

Seni dijitale hapsedip kafesin içine soktu.Kus kafeste şu an.Sana diyor ki bir sağa bir sola.Sen denileni yapiyorsun ve jkendini özgür hissediyorsun.

Senin fitratinda , yaradilisinda yardımseverlik var.Yurege dokunmak var.Bu hayatın içinde olur.Hayatin ritmini ne yazık ki o kafeste göremezsin.Senin yardımını bekleyen birçok insan var sokaklarda , viranelerde Enerji akışını evde durarak , dijital dünyaya kendini kaptirarak tikadin.
    Unutma Allah kalbi kırık kullariyla beraberdir.Viranelere uğrar.Sen nerdesin?
    Yalnizlastiginin farkında değil misin?
    Evet bencillestik.Evet egomuz zirve yaptı.
    Mutlu mu oldun?Hayır giderek karanlığa doğru yöneliyoruz.

Sevginin adı bile kalmadı.Ofke, nefret , kin ,açgözlülük ...ile yogruluyiruz.
    Sonuç ? Dunyda bu değerlerle huzur olmaz.
    Sevgi enerjin düşerse nefret ve kaos yerini alır.Bunlar da bizi tarumar edecek

Sistem senin en değerli ghazineni tıkadı.Epifiz bezini kireclendirdi.Epifiz bezi mi ? Unuttum mu ?Senin kalp gözün .
    Üç hormon salgiliyor.Serotonin hormonu.Mutluluk hormonu.Ne zaman salgilaniyor.Gun ışığında .Güneşte var.Doga da var, çiçeklerde var...Ee seni kafese hapsetti sistem .Bir sıfır yenik duruma düştük.D vitamini nerede?
    İkinci hormon Melatonin.O da gece karanlikta salgılanır.Dusmani ışık , alkol ve dış macunundaki florur.Ee sen ne yapıyorsun gece bilincaltini bozan korku imparatorluğu kuran medyayı , haberleri , televizyonları icselkestiriyorsun.
    Melotonin hormonu çok önemli .Düşerse kansere davetiye.Bunu diyen Dr . bulamazsın.
    Körlerin kansere yakalanma oranı çok düşük.Ama sanayileşmiş büyük kentlerde bu oran ışıktan dolayı bir hayli fazla.O zaman ne yapacaksın.

Gece karanlığında ekektro manyetik alandan uzak dur.Kapat telefonunu , televizyonunu.
    Ac 432 Hz müzik.440 müzik dinlersen kavgacı olursun baştan kaybedersin.
    En kısa zamanda florursuz duş macunu kullanın.
    Bebeklerin alnından opun.Epifiz bezi beynin tam ortasında bezelye büyüklüğünde bir mucizevi iksir.Kaşin tam ortasında biraz yukarısında.O bez bebeklerde açık .O yüzden onlar birçok şeyin farkında.Ama bizler hala fark etmedik.Sonra devam ederim yazıma.Sahuru gecirmeyelim.

Turgg bekliyoruz.Kendi çalıp oynuyor.
    Bizim gücümüz belli.Ama sabır bu işin anahtarı.
    13 Nisan 2021
    Turgg 153.60
    Saat 04.34
    Afrika ya ilaç göndermeye karar vermiştik; fakat hepsinin üzerinde tok karnına yazıyordu .Buyur burdan yak.Dedim ya virüs cambaza bak olayı.
    Senin sosyo , ekonomik, kültürel ,maddi ve manevi bütün değerlerinin içini boşaltıyorlar.Kim ile nasıl ?
    Buna kim çanak tutuyor? Bunun cevabını sizler benden daha iyi biliyorsunuz.
    Dedim ya kirli bilgi okyanusu içerisindeyiz.Durmadan , sürekli o okyanustan su içiyoruz.O kirli bilgi okyanusa örnek verelim: Facebook, Twitter , İnstagram, Youtube , Sosyal medya, Tv ler , Bilinçaltını bozan diziler, Radyosyonun bol olduğu beton evler, avmler, gökdelenler ,440 frekansına sahip kaosu , gerginliği artıran müzikler,siyasilerin anlamsız incir çekirdeğini doldurmayan sıg tartu-ışmaları, çarpık çurpuk eğitim sistemi,ruhunu paraya satan modernist köleler, pardon bundan sonra aşı ile beraber dijital köleler olacak.Bunun gibi birçok saf kötülüğü yayan akımlar…
    Uyanışı bu zaman diliminde gerçekleşecek.Bundan kaçış yok.Her şerde bir hayır vardır.İnsanoglunun genetik kodunda yer alan saf iyilik bu dönemde açığa çıkacak.Sadece ve sadece uyanışını gerçekleştir.O uyanış nasıl mı olacak?
    Öncelikle tv lerden uzak durarak.Sana korku, gerginlik,şiddet, kibir , nefret aşılayan tvler…Sosyal paylaşım siteleri kestiğin an özgürsün.
    Kafesin içindeyiz.Sahip bu dönemde diyor ki sana sağa yönel .Yöneliyorsun.Sola yönel diyor.Yöneliyorsun.Kendini özgür zannediyorsun değil mi ? Sahibin seni yönlendirdiği kadar özgürsün.Kafesin içindeyiz.Orman bizi bekler.O kafesten çıktığın an özgürsün.
    Dağları , tepeleri gölleri çok seviyorum.Orman bir başka güzel.Yaşam orda benim için.Beni büyüleyen tabiat.Dağdan indim.Şehirdeyim.Sabah suları .Parkta maskesini takmış 76 yaşında yurdum insanı…Biraz sohbet ettik.En yakın kfeden çay , simit aldım.Başladık muhabbete.Gökdelenleri, binaları göstererek asıl virüs bunlar dedi.Haklı idi.Radyosyonun daniskası oturduğumuz yerlerde.Ne yapacaksın.Şhre övgü değil artık kırsalın ön plandan olduğu bir yaşam tarzı…Ahşap evlerin , toprak evlerin enerjisini hiç aldınız mı ? Kapitalizm onlara tüü kaka demedi mi ? Bşka kötü olanı yüceltmedi mi ?Bir dönem radyuma güzellleme yaptılar. Geçen sene izlediğim Bir Peri Masalı Radyum Kızları tiyatrosu enfesti .Sonra savaşı yüceltiler, sigaraya övgü.Sigara sağıklı idi bir dönem.Sonra kolayı yüceltiler.Bir dönem margarin kalbin dostu değil mi idi ? Yumurtayı yasaklamışlardı kolestrol bahanesiyle.Hpsini kim ile yaptılar.
    Öncelikle satılmış profesör kılıkı kalemler, kravatlı emir kulu olan modernist köleler, iki yüzlü siyasiler ile bunu başardılar.
    Müzk ruhun gıdasıdırçAma sen 440 müzükleri değil 432 freknsına sahip müzüklerini dinlersen uyanışını kısmen de olsa basiretini artıracaksın.Uyanış , vicdanını harekete geçirmen iç,n başka neler yapabilişin ?
    Odanı havalandır.Gül suyu kokla .Amigdalan iyi çalışır.Lavanta kokla gece.Güzel uyku geitirir.
    Tebessüm et.Su iç .Vucudumuzun dörtte üçü su.Dünyanın da öyle .Ne kadar gerekli su o kadar oksijen.Bizim yakır-tımız oksijen.
    Bu arada maskesini takan dayı.Muhabbetten sonra maskesini çıkardı.Onu bir güzel yaktı.Vedalaştık.Yoluna temiz havasını çeke çeke gitti.Denemelerimdeki öz biilgileri vereyim biraz da.
    Yardımseverliği yücelt.Çiçek besle.Sokak hayvanlarını besle.Kediler müthiş pozitif nenerji verir.Çzellikle siyah olanlar.
    Topraklama yap.Gün içinde lektro manyetik kuşatma altınsdayız.Çıplak ayakla 10 dakika toprağa bas.Konserve gıdalardan uzak dur.Anadolu kulturu ile yoğrulmuş gıdaları önemse.
    Arakadaşlarını iyi seç Çünku arakadas arkadaşın zehrini alır.İnsan insana iyi gemeli gelmeyecekse hiç gelmemeli.Çok fazla derin düşünme hayatın neşesini kaçırırsın.
    Bu dünya tuhaftır.Çelişki yumağıdır.Bir tarafta yemek bulabilmek içi metrelerce yürüyen yoksul insan.Diğer tarafta yemeğini sindirebilmek için metrelerce yürüyen zengin insan.İşte by-u zengin imsan o yoksul insanı bulmalı.Yemeğini paylaşmalı.Sağlık sorunu harici göbekli isen en kısa zamanda o göbeği erit.Yaşar Kemal in dediği gibi insan gövdesi kadar değil yüreği kadar yer kaplar.
    Ego, üstenc bakışı azalt.Uaklaşmak özgürlüktür.Siyasilerin halkı bölmesine izin verme .Halk bir olursa anlam kazanır.Kırmızı gül kokla.
    Çelişkiler yumağı , yalan rüzgarlarına kendini kaptırma.Arastır, sorgula.Dua et.Şu dönemde yapılacak en erdemli eylemlerden.Suyla haşır neşir ol.Oturarak işe.
    Biz Ademoğluyuz.Özeliz bu dünyada.
    23 Mayıs 2021
    Turgg 149.40
    Ne zaman yazsam .Ertesi gün Turgg kasıtlı olarak düşürüldüğüne inanıorum.Bu gözümden kaçmadı.Sabır bu işin ilacı.Bir de daima nakitiniz olsun.Tüm paranızla hisseye girmeyin.
    Bu arada takip ettiğim iki kâğıdım.Gedza ( 47.88 ) Jantsa ( 88).Ama benim en değerki kağıdım Turgg.Onunla yoğruldum.İnşallah hayırlısı olur.Beklediğimize değer.
    Esen kalın
    23 Mayıs 2021

https://twitter.com/NALTINTAS61/stat...657475074?s=19

8.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/NALTINTAS61/stat...657475074?s=19

Çok yavaşta olsa ilerliyor süreç... adım adım gerçek ederine ulaşacak şirket..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 591/897 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •