Originally Posted by myfinans İnşallah öyle olacağız. Yoksa yerimizde saymaktan bıktım valla. Bu arada sterlini dikkatle izleyelim. Uygun yerlerde depoya azar azar ekleyelim. Üstad az önce biri daha yorum yapmış. Hatta şifreli konuşmuş. Kraliçe alın diyor, başka bir şey demiyor.
Semsiyeciler Dedeniz viopta semsiyesini saklamis long aciyor 🤭🤭
Originally Posted by boschyatirim Üstad az önce biri daha yorum yapmış. Hatta şifreli konuşmuş. Kraliçe alın diyor, başka bir şey demiyor. Bir arada Japon Yenine takmıştım kafayı. Arada bir geliyorlar böyle Sterlin, İsviçre Frangı ve Japon yeni. Bu üçleme iyidir.
Originally Posted by Webster Soylendi ya ustadim Sarkyo Sarkiyo gibi🤭 Bi arada jale vardı, hatırlarmısınız.
Originally Posted by ZenciTarsus Sterlin dendiğinde üzülürüm hep. İlk heveslenişimlerimden di[emoji4] 4.32 den 50 k alıp 4 ay kadar bekledim. Yanlış hatırlamıyorsam. AB den yol ayrımı haberini alır almaz bana ışık yakmıştı. Şimdi nerde halen gözümde ama... [emoji4] WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Siz hem zenci hem de Tarsuslumusunuz.
Originally Posted by boschyatirim Üstad az önce biri daha yorum yapmış. Hatta şifreli konuşmuş. Kraliçe alın diyor, başka bir şey demiyor. Kimki o...
Originally Posted by myfinans Bi arada jale vardı, hatırlarmısınız. Jale de jale of ne jale Bu hayatta tek tek bir tane 🤭
Nazdak bizi giskaniyeah Ucuyor
Forum Rules
Yer İmleri