Sayfa 598/776 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1. Çelik fiyatlarındaki gevşeme celikcilere satış getirdi,beyaz eşya tarafında alış için maliyetlerin aşağı gelmesi beklenebilir,ancak önemli olan en kotusunun geride kalması denebilir,ayrıca satış rakamlarının artış hacminde olması da uzun vadeli elimizde tutma sebebimiz

Son bölümde neden gevşedi kar satışı mı

3.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Son bölümde neden gevşedi kar satışı mı
    Şeker oğlan sahneye çıkmış her zamanki gibi.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4. Daewoo markasi adı altında bir ortaklık oluşturulmuş, 49 ülkede beyaz eşya,tv Üretip satılacak, 10 yıl geçerli marka ortaklığı 1 temmuz da başlayacak,demek ki bunun haberi alındı bir haftadır pozitif gidiş

5.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Daewoo markasi adı altında bir ortaklık oluşturulmuş, 49 ülkede beyaz eşya,tv Üretip satılacak, 10 yıl geçerli marka ortaklığı 1 temmuz da başlayacak,demek ki bunun haberi alındı bir haftadır pozitif gidiş
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Vestel de hikaye çok.

Mesela Arçelik Hitachi yi aldı ama daha önce zaten Hitachi nin bazı ürünlerini Vestel uretiyordu.

Bu arada Daewoo hâlâ araç üretiyor mu?

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Vestel de hikaye çok.

Mesela Arçelik Hitachi yi aldı ama daha önce zaten Hitachi nin bazı ürünlerini Vestel uretiyordu.

Bu arada Daewoo hâlâ araç üretiyor mu?

İsim değişti sanırım genera motor aldı onları Chevrolet adıyla çıkıyor bazı pazarlara ama tam emin değilim, vestl tarafında bilanço ile gelen baskı bu haberle bir nebze yukarı attı hisseyi, buralarda yeni dipler yaparsak ilk temettü dağıtımına daha iyi yerlerde olmayı umuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    İsim değişti sanırım genera motor aldı onları Chevrolet adıyla çıkıyor bazı pazarlara ama tam emin değilim, vestl tarafında bilanço ile gelen baskı bu haberle bir nebze yukarı attı hisseyi, buralarda yeni dipler yaparsak ilk temettü dağıtımına daha iyi yerlerde olmayı umuyorum
    İnternetten bende baktım biraz Daewoo elektrikli araç üretiyor mu diye bir şey bulamadım.
    En çok onemsedigim iş batarya işi. Geleceği parlak.

8. 32.40'tan malı çaktım şeker oğlana...
    Güle güle kullansın.
    30 civarı yerine koyarım.

Sayfa 598/776 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •