Sayfa 464/932 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Umarım öyledir abla
    Umuyorum, ummak istiyorum.
    Başka türlü dayanmak zor.
    Bir gün, öyküsüyle birlikte ELFİDA'yı da paylaşmanı dilerim güzel kardeşim.

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Umuyorum, ummak istiyorum.
    Başka türlü dayanmak zor.
    Bir gün, öyküsüyle birlikte ELFİDA'yı da paylaşmanı dilerim güzel kardeşim.
    ELFİDA'nın anlamını biliyorum ama Öyküsünü bilmiyorum.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    ELFİDA'nın anlamını biliyorum ama Öyküsünü bilmiyorum.
    Evet okudum şimdi...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Emeğinize sağlık Tolga Hocam, sisteminize inancım çok güçlü daha zamanı var demek ki, hayırlısı olsun. İyi geceler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Aleykümselam dostum, Yarın masaya yatırırız inşaallah...
    Yarın ders mi var izcanım.
    Ona göre ev işlerine ayar çekelim.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık Tolga Hocam, sisteminize inancım çok güçlü daha zamanı var demek ki, hayırlısı olsun. İyi geceler.
    Sisteme olan inancınız için teşekkür ederim Göktuğ bey, ben de inanıyorum ama senet gelmeyen sürenin uzaması moralimi bozuyor. Bunca zaman içinde onca kaçan senet oluyor. Bir yerde hata demek istemiyorum ama eksiklik var. Artık periyot ve parametrelerle oynamak istemiyorum. Ayrıntıya girdikçe sistemin sadeliği bozuluyor. Amacımdan uzaklaştığımı hissediyorum. O nedenle sizin dediğiniz gibi zamanı var belki de...

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sisteme olan inancınız için teşekkür ederim Göktuğ bey, ben de inanıyorum ama senet gelmeyen sürenin uzaması moralimi bozuyor. Bunca zaman içinde onca kaçan senet oluyor. Bir yerde hata demek istemiyorum ama eksiklik var. Artık periyot ve parametrelerle oynamak istemiyorum. Ayrıntıya girdikçe sistemin sadeliği bozuluyor. Amacımdan uzaklaştığımı hissediyorum. O nedenle sizin dediğiniz gibi zamanı var belki de...

Hocam keşke sistem her yükselen senedi yakalayabilse ama takdir edersiniz ki bu mümkün değil sisteminiz sıkışma ve trend temelli bir sistem olması sebebiyle mevcut ortamda bence gayet doğal bu durum ayrıca yakın zamanda KUTPO örneği var ki sistemin hala etkili ve güçlü olduğu görülüyor. Moraliniz bozmayın lütfen.

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Hocam keşke sistem her yükselen senedi yakalayabilse ama takdir edersiniz ki bu mümkün değil sisteminiz sıkışma ve trend temelli bir sistem olması sebebiyle mevcut ortamda bence gayet doğal bu durum ayrıca yakın zamanda KUTPO örneği var ki sistemin hala etkili ve güçlü olduğu görülüyor. Moraliniz bozmayın lütfen.
    Zaten KUTPO'yu da yakalayamazsa dükkanı kapatıp gidelim diyeceğim. Ama Puanlama ve Pozitif Kriter Sayısıyla Temel Analizi bir türlü anlamlı şekilde birleştiremiyoruz hala. Anlamı yani bağı bir yakalayabilseydik senet seçiminde ya da zamanlamada bu kadar tökezlemezdik. Bir yerde bir zamanda hala kesişim yakalamamız gerekiyor. Buna uğraşıyorum...

Sayfa 464/932 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •