Sayfa 466/932 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Evet okudum şimdi...
    sayın BJK Coccinella yıllardır dinlerim.sanıyorum osmanlıca gözden çıkarılan anlamına geliyor.hikayesini bende yeni öğrendim.böyle bir hikayeye sahip bir şarkının beni ve başkalarını bu kadar etkilemesini şimdi anlayabiliyorum.Haluk Levent'in ağzına ve yüreğine sağlık.saygılarımla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Selamlar Dostlar, Hayırlı günler dilerim...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Yarın ders mi var izcanım.
    Ona göre ev işlerine ayar çekelim.
    Estağfurullah Sultan 3.Selim abi, Ders vermek ne haddimize, dersi ben alıyorum mesleki konularda ve her hususta...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Analizi akşam yapmayı düşünüyorum tabii kısmet olursa. Şu an mesaideyim dostlar...

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sisteme olan inancınız için teşekkür ederim Göktuğ bey, ben de inanıyorum ama senet gelmeyen sürenin uzaması moralimi bozuyor. Bunca zaman içinde onca kaçan senet oluyor. Bir yerde hata demek istemiyorum ama eksiklik var. Artık periyot ve parametrelerle oynamak istemiyorum. Ayrıntıya girdikçe sistemin sadeliği bozuluyor. Amacımdan uzaklaştığımı hissediyorum. O nedenle sizin dediğiniz gibi zamanı var belki de...
    sayın BJK Coccinella.şahsi fikrim sistemin son derece faydalı ve güzel çalıştığı.bence sistem zaman ve şansı hakediyor.bu sistem yakın zamanda kutpo'yu yakaladı.07.05.2021'de sinyal fiyatı 26.82TL. ,hedef fiyat(kar stop) 69.55TL. ,21.05 2021'de 68.3TL.'yi gördü.%3 esneklik payını hasaplarsak 67.46'da hedefe ulaşmıştı.bu büyük başarı.tekrar tebrik ediyorum.sistem bence çok güzel çalışıyor.bize düşen sabredip beklemek.temennim diğer senetlerinde başarılı olması.herşey nasip kısmet.kar etsemde,zarar etsemde ben size,sayın izciye ve değerli fikir'lerini ifade eden yatırımcılara teşekkür etmeye devam edeceğim.paylaşmak istedim.saygılarımla.

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Analizi akşam yapmayı düşünüyorum tabii kısmet olursa. Şu an mesaideyim dostlar...
    sayın izci yeni dersi ve beyin fırtınasını 4 gözle bekliyoruz.saygılarımla.

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    sağolun sayın izci.bende size ve arkadaşlara hayırlı günler diliyorum.saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın BJK Coccinella yıllardır dinlerim.sanıyorum osmanlıca gözden çıkarılan anlamına geliyor.hikayesini bende yeni öğrendim.böyle bir hikayeye sahip bir şarkının beni ve başkalarını bu kadar etkilemesini şimdi anlayabiliyorum.Haluk Levent'in ağzına ve yüreğine sağlık.saygılarımla.
    Evet ben de etkileyici olduğunu düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Aleyküm selam abi hayırlı günler.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Hayırlı mesailer abi. Analizleri merakla bekliyoruz.

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın BJK Coccinella.şahsi fikrim sistemin son derece faydalı ve güzel çalıştığı.bence sistem zaman ve şansı hakediyor.bu sistem yakın zamanda kutpo'yu yakaladı.07.05.2021'de sinyal fiyatı 26.82TL. ,hedef fiyat(kar stop) 69.55TL. ,21.05 2021'de 68.3TL.'yi gördü.%3 esneklik payını hasaplarsak 67.46'da hedefe ulaşmıştı.bu büyük başarı.tekrar tebrik ediyorum.sistem bence çok güzel çalışıyor.bize düşen sabredip beklemek.temennim diğer senetlerinde başarılı olması.herşey nasip kısmet.kar etsemde,zarar etsemde ben size,sayın izciye ve değerli fikir'lerini ifade eden yatırımcılara teşekkür etmeye devam edeceğim.paylaşmak istedim.saygılarımla.
    Teşekkürker Sayın ERDEMİR, paylaşıma devam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 466/932 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •