Sayfa 43/823 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 6579 madde; 337 - 344 arası.

Konu: EndeksS

1. bu düşüncemizi de destekleyiciden ve yelpazeli grafiklerimizden devam edelim,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

destekleyici short gelene kadar 1591.x alt/üst hedefi long yönde takip edilmeli,

destekleyici short gelene kadar 1591.x alt/üst hedefi long yönde takip edilmeli,

BEYAZ RENK YERİNDE SAYIYOR İLERLEME YOK MANASINA GELİYOR

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Düşüncemi buraya da yazıp takibe devam diyeyim. Ellerinize sağlık Sn İndregandi.

Şu andaki düşüncem hala 1. maddenin gündemde olduğu.
    sayın JAS teşekkürler

4. Teşekkürler sayın infregandi hocam bistte bir düzeltme 1100 - 1200 ler görülür mü ya da buralardan direk 1800 lere mi gideriz?

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın infregandi hocam bistte bir düzeltme 1100 - 1200 ler görülür mü ya da buralardan direk 1800 lere mi gideriz?
    xu030=1521.
    xu100=1451.
    fark=70 puan

xu30 a ait bütün yorumlar -70 puan xu100 yapar,..

1813.9 hedefine (long drive) doğrulayarak gideriz + zaman analizi

ne demek 1813.9 gitmeden öncelikle 1591.36 yı doğrulamamız gerekiyor,..bu şart

''if clause''

bunu doğrular ve geçersek eski ayı son kalesini kaybeder ve 1813.9 büyük olasılık olur,..

aksi gelişmeler için 1591.36 ya giden yolda trade takip ediyoruz,..

6. sorunuzda 1100 ve 1200 xu100 için bahsettiğim bu doğrulamalar sonrasına olabilecek/gelişebilecek bir durum ki, 18 ekimden itaberen bu dediğiniz olabilir,

o tarihten daha öncesine 1100 veya 1200 olası görmüyorum, önce o tarihi ve doğrulmaları bir alalım derim

7. Teşekkürler Hocam, o zaman güz ayları sıkıntılı geçebilir anlaşılan çünkü ayrıca abd tahvil faizleri ve enflasyonun artması bizi zora sokabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Teşekkürler Hocam, o zaman güz ayları sıkıntılı geçebilir anlaşılan çünkü ayrıca abd tahvil faizleri ve enflasyonun artması bizi zora sokabilir.
    sadece yaz güz ayları değil bütünüyle sıkıntılı bir süreçteyiz,
    zaman analizinde 60 hafta o nedenle bütünü ile short,
    ancak bu bütünüyle short süreçte ''agresif shortu'' ben 18 ekim 2021 den itibaren olanaklı görmekteyim,
    o tarih gelene kadarda boğanın hemen teslim olmayacağını arada benim ''long drive'' dediğim boğa ataklarının da
    gelişebileceğini düşünmekteyim, yelpazelerimiz bunu takip ediyor,...ve

hesaplaşma yerini xu030 için ben 1591.36 alt üst yeresinden olacağını düşünüyorum,..
    geçmiş yorumlarımız da bu analizlerden bolca söz etmekteyiz,...

not:benim zaman analizlerim sp500 den dir, sp 500 den yola çıkarak diğer enstrumanların ne şekilde hareket edeceğini bulmaya çalışıyorum, burada 18 ekim tarihide elbette sp500 ün agresif short süreceği tarihtir bana göre

ytd

Sayfa 43/823 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •