mevduat faizleri, hele ki nispeten büyük miktarda olmayanlar için çok düşük, gerçek enflasyonunu baya altında kalıyor. paranızın değerini nasıl koruyorsunuz? mevduat dışı neler yapılabilir? şu an altınla döviz de yüksek.
mevduat faizleri, hele ki nispeten büyük miktarda olmayanlar için çok düşük, gerçek enflasyonunu baya altında kalıyor. paranızın değerini nasıl koruyorsunuz? mevduat dışı neler yapılabilir? şu an altınla döviz de yüksek.
Naci agbal varken Mayısta zirve olacağını defalarca yazmıştım o kalsaydı 7 lira civarinda dolar baz etkisiyle yaz aylarında dusen enflasyon olacaktı.Ne yazikki birilerinin hoşuna gitmedi bu senaryo baskan değişince butun senaryo değişti artik yeni zirvenin Eylül ayının açıklandığı 3 ekim olacağını tahmin ediyorum.İndirimi bırakın faiz artırımı yapmak zorunda kalıcak enflasyon üstü faiz olucak demedi mi dedi.stopaj farkını kapatmak icin 200puan. enflasyon ustu olması icin 100 puan lazim toplamda 300 puan lazim (%15 stopaj) faiz artmaz ise 0 stopaj olmasını beklerim(en az 6ay).
TÜİK 40a giden ufe varken komik oranlar açıklarsa tl de kalanlari da dolarci yapar
Son düzenleme : paramanya; 22-05-2021 saat: 22:24.
Naci maci hikaye. Dolar 7 olacaktı felan komedi. Türkiye, ekonomisine müdahale edemez bunu bilmeniz lazım. Maalesef yabancı ne isterse ekonomide o olur. Daha yurt içindeki thodexe müdahale edemeyen dolara hangi ekonomiyle müdahale edecek. Tüm dünyanın kontrol edemediği doları, onsu, bitcoini vs. biz kontrol edemeyiz. Çok acıdır ki elimizde faizden başka silah yok. Bankada doları olanlar aynı anda 100 dolar çekecek olsa veremezsin kaldıki 220 milyar dolar mevduata ne yapacan.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
https://eksisozluk.com/2021-hotel-fi...?a=popular&p=1
Batıyoruz ediyoruz..
Millet aç aç..Para yok şu bu...
Venazüella olacaz arjantin olduk bile falan fıstık..
Bu oteller bu yaz dolacak mı dolmayacak mı ?
Pandemi etkisi iyice azalırsa bu yaz bizim kiler tıka basa doldurmazlarsa bu otelleri bu fiyatlara bende bişi bilmiyorum demektir..
Şu an da Çeşme den yazıyorum 3+1 bürüt 150 metre kare deniz görmüyor 25 yıllık ev denize yürüyerek 200 metre satılık fiyatı
2 milyon TL 3 aylık kirası yani sezonluk 100 000 TL inanmadım ben burda bir arkadaşın yanında kalıyorum pazartesi döneceğim inanamıyorum plakaların çoğu 34 ve 06
-60 milyar rezervlemi ödenecek.???
Pegasus havayolları en son %9.5 net döviz faiziyle borçlandı.!!
Bu faiz oranlarıyla ayakta kalmaları imkansız.!!!
Yabancı beleşe borç vermez.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri