Sayfa 289/1002 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,087
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Koruma konusuna ilginç girdi. Eskiden başlamış uygulama, ona bunu sağlayan polis emniyet müdürü ihraç oldu dedi, ama ısrarla kendisi niye koruma kararını uzattığı konusuna cevap vermedi, Saymaz da ısrar edemiyor, esası kaçırıyor.

Kaftancıoğlu'nun koruma kararını kaldırdım, küt DHKP tarafından tehdit edildi, danışıklı dövüş diyor. Pervin Buldan'a koruma verdim, sonra kaldıracaktım, İstihbarat Başkanlığı kaldırma takip ediyoruz dedi, kaldırmadım dedi. İyi de niye koruma verdi Pervin Buldan'a, cevap yok, soru yok..Pervin Buldan malum eşiyle ilgili tweet atmıştı, adı şimdi niye geçiyor anlamadım.

Durun bakalım, çakarlı araba falan diye bastırıyorlar...bunlar iddia dedi. Yaw nasıl iddia, VİP kapısından girip çakarlı arabayla miting yaptı...Bunlar hep iddia dedi geçti, koruma kararını niye uzattının cevabı yok...

Metin Külünk konusu...noldu yaw...

Durun tekrar 10 bin dolar sorusu, maaş alan siyasetçi...
    Sadece geçiştiriyor,sanki yukarıdan talimat almış gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sadece geçiştiriyor,sanki yukarıdan talimat almış gibi.
    Bu adam korkuyor abicim.

3. Ya bırak adam hiç bir soruya doğru dürüst cevap veremiyor demagoji yapıyor...

4. Bir tanıdığın annesi covit aşısı oluyor sonra 1 hafta sonra covit ve bugün vefat etmiş. Ne rastlantı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,087
    Sorulan sorulara karşı sıkıştıkça bunlar hukuki işler diye geçiştirmeye çalışıyor.

Satacak bir şey kalmayınca.!!
    Kasa -60 milyar dolar olunca
    Yolun sonunda uçuruma gelince.!!!

Şimdi birbirlerine girdiler.!!!

Sedat Peker
    @sedat_peker
    süslü süleyman, Rize’de bahsettiğin cinayet davasıyla ilgili bana avukat ayarlayan doğru yol il başkanı nihat meteyle senin baban kör hasandı. O zaman senin baban ayarladı bu işleri

7. Valla bütün Türkiye bunu takip ediyor, S.P. 9 dk önce tweet atmış, beğeni sayısı 19 bin..

Sedat Peker
    @sedat_peker
    ·
    1 m
    süslü süleyman, senin oğlun uyuşturucu satıcılarının hepsiyle her gün beraber geziyor. Onların ayaklarını kıracağına, ayakkabılarına cila mı yapıyorsun?
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 289/1002 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •