Sayfa 294/1002 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Günaydın sülodan önceki efkan ala idi. Asıl gündem ile pek alakası olmasa da usd try 8.3978

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Karara göre, Merkez Bankası Başkanı Yardımcılığına Semih Tümen atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Karara göre Merkez Bankası Başkanı Yardımcısı Oğuzhan Özbaş görevden alınarak bu suretle boşalan göreve Prof. Dr. Semih Tümen getirildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Şerro : 8,4141 direnç noktasına geldi.

Kıpır kıpır ibinatör.

Sabit kur rejimine geçtik galiba ne düşüyor ne de yükseliyor....

Siyasal islamcılıktan venezuela beyaz peynir ve pudra şekeri krallığına terfi.....

Hiçbir şey soramadan programı bitiren gazetecilere de helal olsun...Onlara da çay yanına bir güzel pudra şekerli keki hak ettiler...

Neyse güzel ülkemin düştüğü duruma bak...Pazar günü SP yine video yükleyecekmiş....Gaetecilerin yapamadığını SP yapıyor Hadi hayırlısı

YÖK ten rica ediyoruz üniversitelerde mafyaloji bölümünüde açsın lütfen Bu yıl yoğun talep olacak gibi

https://www.facebook.com/rojnuce24/v...20558548976590

6.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Günaydın sülodan önceki efkan ala idi. Asıl gündem ile pek alakası olmasa da usd try 8.3978

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    önun bahsettiği m.güler bir önceki demek istemedi orada..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O bilmiyo mu biliyo ibn eliğinden soruyo deli deliyi tekkede ib ne i bn e yi her yerde bilir
    Dostum niye kızdın, küfür ediyorsun anlamadım. Yine hayal alemindesin. Adam bayağı profesyonel. Onu mu kıskandın bilemedim gitti. Mikrofonu kötü o kadar. Daha estetik bir mikrofon alabilirdi, o konuda hak veririm. Kocaman mikrofon almış...Madem tanıyorsun söyle iyiliğe geçer.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8. Yeni bir hastalık icat edilmiş ! Artık gördüğün- duyduğun gerçek değildir, sadece ama sadece iktidar ne diyorsa gerçek odur.

Sanal bir alemde yaşıyoruz gibi. Ekrana bakıp duruyoruz. Misal ;Haftalarca dolar / tl. 8,32- 8,40 bandında adeta otlamak için ağaca bağlanan at gibi aynı yerde dönüp duruyor. Peki ; hani merkez eksi rezerv ile zordaydı ? Hani döviz sıkıntısı had safhadaydı ? Hani dış güçler operasyondaydı ? Hani turizm sıkıntılıydı ? Bu kadar kötülüğe rağmen bu haldeysek , daha kötüsü olamaz gibi. Demek ki artık döviz le memleket hallerinin bir illiyeti yokmuş !!

Zaten bankalarda yerlilere ait dedikleri dövizler benim gibi yerlilerde değilmiş. 80 küsür milyon nüfusun mutlu azınlığı 5 milyon civarıymış. Gerisi hikaye.... Güç kimdeyse patron o dur. Başkanla ben ( forum ahalisini temsilen ) günlerce 3 kuruş daha nasıl ekleyebiliriz diye boşuna uğraşıyoruz. Eklemenin formülü ancak , daha az gezerek, daha az tüketerek vb. olacak gibi....

Sayfa 294/1002 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •