Sayfa 700/997 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    iyi kapatmışım.poz. flat...zaten sonrada bazı sistemler al verdi..birde yabancılar homojen olarak alım tarafındaydı..

saatlikler sat da..olurda saatlikler sat iken 15 -30 dak sat derse agresif shortlarım...üst periyotun arkasına alt periyot sonradan gelirse güvenli poz. oluyor..
    Tebrikler
    süper yerde kapamışsınız

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bu karışıklıkta pala bizi yiyiyor olmasın.
    Dün pala bizi yedi galiba ..
    Yarın da 3 kez deneyip geçemediği 1535 1540 aralığını geçer mi ?

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Dün pala bizi yedi galiba ..
    Yarın da 3 kez deneyip geçemediği 1535 1540 aralığını geçer mi ?
    Aynen... Hem dövizi yüksek fiyattan sattı... Hem dee 1 haftadır alamadığı hisseyi aldı...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

4. 153.800 flat...

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Beklenen fışkırtma yarın gelebilü agbi
    Dün tam düşündüğüm gibi fışkırtma bugün geldi gundwane abi, nasıl ama
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Tebrikler
    süper yerde kapamışsınız
    tşk. ederim.

yarın için bir plan yaptım...bakalım herif yutacak mı?

7. piyasa güzel bi fırsat penceresi açtı shortçulara dünden bugüne, short-kapatabilenlere tebrikler

at izinin it izine karıştığı bu nevi puslu havalarda mühim olan kim vurduya gitmemek, lakin bu daldı-çıktı yukarı yönde taze bi momentum kazandırdı long cenahına.. bunu da görmek lazım.. hayırlısı diyelim

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Valla müthiş yazı...%100 katılıyorum. Akp seçimle filan gitmez...

Erken seçim diyorlar. Neden olacakmış? Dayanamazmış akp! Yahu gezi olayları oldu, sokaklarda gencecik insanlar öldürüldü, gaz bombalarıyla gözlerinden oldular da tayyip gitti mi? Ayakkabı kutularında paralar bulundu, üzerinde asla oynamaya yapılamayacak olan "babacığımmmmmm" diye başlayan tapeler ele geçirildi, tayyip gitti mi? "Ne istedilerde yapmadık" diyerek devletin anahtarını verdikleri palyaço darbe yaptı, tayyip gitti mi? Eh şimdi peker reis'in youtube videoları ile mi gidicek 7 değil, 77 video çekilsin tayyibi koltuğundan 1cm oynatamaz bu ülkede...

Seçim 2023 de yapılır. O da seçim ekonomisine girildiğinde cumhur ittifakı kazanacak oyu alabilecek seviyede olur ise yapılır. Yoksa seçim yapılmaz. Hadi seçim yapıldı ve akp kaybetti diyelim, o seçim sayılmaz. Hala demokraside yaşadığımızı düşünenler var. Şaşırıyorum... "Yetmez ama evet"çi süper zekalar evet dediklerinde ve parlamenter sistemi bırakıp tek adam rejimine geçilsin diye referandum yapıldığında demokrasiden de vazgeçmiş olduk...

Sona da halkın iradesine saygı duymuyosunuz, kendinizi halktan üstün görüyorsunuz diyenler var. Görüyorum bro, kendimi "O" halktan çok üst görüyorum...
    Bu senaryoda gözardı edilen bir durum var. Eksi 60 milyar dolar ile dibi delik MB ve halkın alım gücünün bir yılda en az %30 azalmış olması. Bu durum düzeltilemeyeceğine ve daha kötüsü yaşanacağına göre bu iktidar 2 yıl daha dayanabilir mi?
    Bir de merak ettim, Sn gundwane "bu halk aç değil, sadece 3 kez çıktığı yurtdışına daha az çıkacak" anlamına gelen (ya da benim öyle anladığım) bir yazı yazmış.
    3 kez yurtdışına tatile çıkan halk hangi ülkenin halkı? Benim gördüğüm ülke halkı, semt pazarı dağılsın da, atık sebze meyvenin içinden pazar poşetimi doldurayım derdinde. Bu arada intihar sayılarından bahsetmiyorum bile. Etiler halkından bahsediliyor ise oradan haberim yok, olabilir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 700/997 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •