Valla müthiş yazı...%100 katılıyorum. Akp seçimle filan gitmez...
Erken seçim diyorlar. Neden olacakmış? Dayanamazmış akp!

Yahu gezi olayları oldu, sokaklarda gencecik insanlar öldürüldü, gaz bombalarıyla gözlerinden oldular da tayyip gitti mi? Ayakkabı kutularında paralar bulundu, üzerinde asla oynamaya yapılamayacak olan "babacığımmmmmm" diye başlayan tapeler ele geçirildi, tayyip gitti mi? "Ne istedilerde yapmadık" diyerek devletin anahtarını verdikleri palyaço darbe yaptı, tayyip gitti mi? Eh şimdi peker reis'in youtube videoları ile mi gidicek

7 değil, 77 video çekilsin tayyibi koltuğundan 1cm oynatamaz bu ülkede...
Seçim 2023 de yapılır. O da seçim ekonomisine girildiğinde cumhur ittifakı kazanacak oyu alabilecek seviyede olur ise yapılır. Yoksa seçim yapılmaz. Hadi seçim yapıldı ve akp kaybetti diyelim, o seçim sayılmaz. Hala demokraside yaşadığımızı düşünenler var. Şaşırıyorum... "Yetmez ama evet"çi süper zekalar evet dediklerinde ve parlamenter sistemi bırakıp tek adam rejimine geçilsin diye referandum yapıldığında demokrasiden de vazgeçmiş olduk...
Sona da halkın iradesine saygı duymuyosunuz, kendinizi halktan üstün görüyorsunuz diyenler var. Görüyorum bro, kendimi "O" halktan çok üst görüyorum...
Yer İmleri