Sayfa 281/493 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 3937 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi )

1. merhaba, işe giriş sebebiyle bes'e bağlanmıştım. maaşımdan hiç kesinti olmadı. girişim yapıldığına dair bilgi gelir gelmez arayıp iptal ettirdim bes istemiyorum diye. ve hesabıma iade ücreti geldi. böyle bir şey olabilir mi yanlışlık var sanki?

2. Bugün bes şirketimden aradılar. son 1 yılda %48 getiri yapmışım (kendi hesabıma göre %28 idi ama onlar ödeme tarihlerime göre daha net hesaplamışlar). Bende sizin sunduğunuz fonlara rağmen gayet iyi yapmışım dedim )
    BES deki temsilci gayet net bir şekilde yakında befas çıkacak tüm şirketlerin fonlarından daha iyi seçimler yaparsınız dedi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bugün bes şirketimden aradılar. son 1 yılda %48 getiri yapmışım (kendi hesabıma göre %28 idi ama onlar ödeme tarihlerime göre daha net hesaplamışlar). Bende sizin sunduğunuz fonlara rağmen gayet iyi yapmışım dedim )
    BES deki temsilci gayet net bir şekilde yakında befas çıkacak tüm şirketlerin fonlarından daha iyi seçimler yaparsınız dedi
    Merhaba. Yüzde 48 benim için hayal gibi, helal olsun.

"Yakında befas çıkacak tüm şirketlerin fonlarından daha iyi seçimler yaparsınız" derken bu sadece diğer BES şirketleri mi yoksa genel piyasada ne kadar fon varsa hepsi mi?

4.  Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    Merhaba. Yüzde 48 benim için hayal gibi, helal olsun.

"Yakında befas çıkacak tüm şirketlerin fonlarından daha iyi seçimler yaparsınız" derken bu sadece diğer BES şirketleri mi yoksa genel piyasada ne kadar fon varsa hepsi mi?
    Teşekkürler , 6 kez fon değiştirip genelde altın ve yabancı para cinsi fonlar sayesinde getiri elde ettim.
    Befas derken bes fonlarından diğer fonları seçebileceğimizi söyledi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

48% cok basarili bir getiri. Tebrikler.

8 yillik ortlama yillik getirim 43% su an. Daha cok hosuma giden ve motive eden ise, son bir yilda ki getirimin, 8 yildir yatirdigim katki payindan fazla olmasi. Bilesik getiri gercekten cok guclu.

6.  Alıntı Originally Posted by asuGaGuGa Yazıyı Oku
    48% cok basarili bir getiri. Tebrikler.

8 yillik ortlama yillik getirim 43% su an. Daha cok hosuma giden ve motive eden ise, son bir yilda ki getirimin, 8 yildir yatirdigim katki payindan fazla olmasi. Bilesik getiri gercekten cok guclu.
    Asıl sizi tebrik etmek lazım. Bu getirileri sürdürebilmek çok daha önemli... Tebrikler

7. 1 yıllık 60% altin-ppf-altin-ppf

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    1 yıllık 60% altin-ppf-altin-ppf

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evet bu da iyi bir strateji olmuş. Anladığım kadarıyla altında zirvelere yakın yerlerde satıp ppf de bekleyip tekrar düşüşte ppf den altına geçmiş olabilirsiniz.

Sayfa 281/493 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •