merhaba, işe giriş sebebiyle bes'e bağlanmıştım. maaşımdan hiç kesinti olmadı. girişim yapıldığına dair bilgi gelir gelmez arayıp iptal ettirdim bes istemiyorum diye. ve hesabıma iade ücreti geldi. böyle bir şey olabilir mi yanlışlık var sanki?
merhaba, işe giriş sebebiyle bes'e bağlanmıştım. maaşımdan hiç kesinti olmadı. girişim yapıldığına dair bilgi gelir gelmez arayıp iptal ettirdim bes istemiyorum diye. ve hesabıma iade ücreti geldi. böyle bir şey olabilir mi yanlışlık var sanki?
Bugün bes şirketimden aradılar. son 1 yılda %48 getiri yapmışım (kendi hesabıma göre %28 idi ama onlar ödeme tarihlerime göre daha net hesaplamışlar). Bende sizin sunduğunuz fonlara rağmen gayet iyi yapmışım dedim)
BES deki temsilci gayet net bir şekilde yakında befas çıkacak tüm şirketlerin fonlarından daha iyi seçimler yaparsınız dedi![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
48% cok basarili bir getiri. Tebrikler.
8 yillik ortlama yillik getirim 43% su an. Daha cok hosuma giden ve motive eden ise, son bir yilda ki getirimin, 8 yildir yatirdigim katki payindan fazla olmasi. Bilesik getiri gercekten cok guclu.
1 yıllık 60%altin-ppf-altin-ppf
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri