Sayfa 450/1002 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Geniş bir uzlaşmayla yeni anayasayı Meclis'te kabul ettirip, milletimizin takdirine sunabilirsek çok çok güzel olacak." -AA

Erdoğan: "Arzu edilen uzlaşma zemini oluşmazsa Cumhur İttifakı olarak bizi destekleyen diğer partilerle kendi hazırlığımızı milletimizin takdirine sunmakta kararlıyız." -AA

mutlaka çıkartmak istiyor bu anayasayı..yapılan onca değişiklik, başkanlık sistemi anlaşılan kendisine yetmemiş.

tbmm den çıkartmaya yeterli sayısı yok..referanduma gitmek isteyecek..bu şartlarda giderse kesin kaybeder.
    Anayasada mecliste değişiklik için 400 milletvekilinin oyuna ihtiyaç var...
    Referandum için ise 360 milletvekilinin oyuna ihtiyaç var.. Cumhur ittifakının BBP dahil 337 sandalyesi var...
    Yani bu şartlarda referandum da zor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı. / Anadolu Ajansı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Defne Hanım durumu tetiklemiştir herhalde.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Saçmalık, seçme fotoğraf servis edilmiş, cennete düşsek bu kadar huri yan yana gelmez, ayrıca bunların zekerleri nerede?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,312
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    nasıl yani...sözlü bile olsa başvuruda polis hemen işlememi geçecek ?
    O kurumda bulundum 70 yıllarındaşimdi kimin ne yaptığı belli değil,iktidara yakınsan işlem,yoksa savcıya git deniliyor

Anadolu Ajansı : Suç örgütü elebaşı Sedat Peker'e "DHKP-C tehdidi" bahanesiyle verilen koruma kararı belgelerinde FETÖ izi tespit edildi.

parmak izi bırakmışlardır
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 450/1002 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •