Sayfa 449/1002 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Abi;Bu Nuhun ( Nuh Çimento.) Gemisine ne oldu beyaa.??.
    Bugün, en çok yolunu kaybedenler grubunda,47.Buçuğa inmiş.
    Sağlam gemi,Ilıman liman,Güvenli yolculuk ederim diyerek 55.Liradan bilet alıp binmiştim..Bu da su almaya başladı ve boğulacağım galiba.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Amaç belli,önce kendini tekrar aday yaptırmak,peşi malum kendisinden sonra aileme birşey olmasın yasası !!!
    katılmamak mümkün değil..

zira daha önceki anayasa maddesine göre 2 kez aday olabiliyor..anayasa maddesi değişikliğ ancak tbmm de olabiliyor..olmazsa referandum son seçenek..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Tüpraş gram etkilenmedi

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ne gerek var,onunki sadece gündemi değiştirmek,zaten petrolü,gazı,cazı,sazı vatandaşın cebinden çıkartıyor,amaç belli,hedefe koyduklarından tepki geldiği için ortamı yumuşatmak,ama ok yaydan çıktı,ne demek bunlar daha başlangıç siz görürsünüz demek,valla bunada pes dedik,zaten ortalıkta mafya rezaleti var,ayni metodu koca devletin başının kullanması ironi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bir kadın gidecek, polise 'Ben sıkıntıdayım, yardım et' diyecek, polis ona 'Git müracaat et' dedikten sonra görevden alınmayla karşı karşıyadır. Talimatım budur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bir kadın gidecek, polise 'Ben sıkıntıdayım, yardım et' diyecek, polis ona 'Git müracaat et' dedikten sonra görevden alınmayla karşı karşıyadır. Talimatım budur.
    nasıl yani...sözlü bile olsa başvuruda polis hemen işlememi geçecek ?
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8. Mevcut durumda referanduma gitme riskini alırlar mı emin değilim. Meclis içinde çözmeye çalışırlar

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    katılmamak mümkün değil..

zira daha önceki anayasa maddesine göre 2 kez aday olabiliyor..anayasa maddesi değişikliğ ancak tbmm de olabiliyor..olmazsa referandum son seçenek..

Sayfa 449/1002 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •