Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýçiþleri bakaný : Büyüklerin yanýnda çocuklar ellerini arkaya koymazlar , camilerde ve mezar yerlerinde eller arkaya konulmaz , Ekrem Ýmamoðlu orada neden bulunuyor Ýstanbul Büyükþehir belediye baþkaný sýfatýyla orada öyle davranmamalýydý . Bana görene saygýsýzca bir hareket . Vatandaþ þikayet etmiþ savcýlýk gereðini yapmýþ . Savcý bu þikayeti iþleme almýyorum diyemez , burada bir soruþturma söz konusu deðildir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TFF, tribünlere usulsüz seyirci alýnmasýndan dolayý Giresunspor ve Adana Demirspor'a 65'er bin TL para cezasý verdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýçiþleri bakaný : Meral Akþener 6 ay stajyer icisleri bakanlýðý yaptý , ben siyaset meydanýna çýkarsam aðzýmdan aðýr sözler çýkar , biz meral Akþener ile ayný partide bulunduk bu yüzden biz Aksener’i iyi tanýrýz , o da bizim onu tanýdýðýmýzý iyi bilir .
Ýçiþleri bakaný : Sayýn Devlet Bahçeli’ye hakaret etti , geçen hafta sayýn cumhurbaþkanýna yaptýðý hakaret bir insana yakýþmaz , bu kadar kibir bu kadar gurur bu kadar kendini bilmezlik anlaþýlabilir gibi deðil
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Twiter hesabým olsa bunu paylaþana yazardým. Mesleðim muhasebecilik deðil ama, yine de biraz bilgi sahibiyim.
Stok kontrolu ve/veya fatura açýsýndan ederi çok yüksek olsa bile 1TL sembolik fiyattan iþlem yapmak gerekebilir.
Yani o 1 TL karþýlýðý farklý bir þeydir .Ya bilgisizliðinden ya da siyasi amaçlý paylaþmýþ ama; elleri arkadan baðlamak gibi bir durum olmuþ.
Örneðin biz hýrdavatcý dan 5 kutu elmas uç aldýðýmýz da 200 TL bedelli Kateri ücretsiz olarak verir ama faturaya 1TL bedel yansýtýr.
Bu Halkbankýn 4,63 TL lik dekontu ile ayný þey deðildir.
1 TL BEDELLÝ YARDI MI YAPANLARINDA GENELDE CHP li belediyeler olduðunu belirtmekte fayda var.
Yer Ýmleri