Sakinleþince sizin gibi düþünüyorum,ama þunu atlamýyor muyuz Deðerli Üyeler...her sessiz kalýnan hakaret ,saldýrý,iftirada onlar gibi düþünmeyenlerin yani neredeyse toplumun %60 nýn hareket ve yaþam alaný daralmýyor mu?yarýn,bir gün yok artýk bu kadarda olmaz denilen bir durumda demokratik tepki gösterilecek bir alan býrakýlmazsa ne olacak???sorular,sorular...
Þampiyonalar ligi finali ;
Manchester City 0 Chelsea 1 MS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletin ortak ve yüksek deðeri olduðunu belirterek "Atatürk ve silah arkadaþlarýnýn düþmana karþý verdiði soylu mücadeleyle ülkemiz ve milletimiz ile ezanýmýz, camilerimiz ve mescidlerimiz de düþman tehdidinden kurtulmuþtur. Rahmet ve þükranla anýyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ayasofya cami imami Mustafa Demirkan’in Atatürk hakkýndaki sözlerini kýnýyoruz !
Atatürk kýrmýzý çizgimiz . Bugün , yarýn ve daima !
![]()
Yer Ýmleri