Sayfa 723/997 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Özel şirketlere devletin yönetim kurulu üyesi ataması kaldırılmalı. milletvekili bakan danışman eski yeni de kamuya atanmamali. Böyle bir kanuna ihtiyaç var. Anayasaya konulmalı. İçerde ne dönüyor bilemiyoruz bu şekilde en azından öterler. Hatta tüm üst düzey kamu ve halka açık şirketlerin yöneticiler milletvekili bakan vs sürekli beyan zorunluluğu olmalı. Sünnet düğünü yada düğünden gelse miras da kalsa güncel beyan etmeli. Servet vergisi çıkarılmalı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Özel şirketlere devletin yönetim kurulu üyesi ataması kaldırılmalı. milletvekili bakan danışman eski yeni de kamuya atanmamali. Böyle bir kanuna ihtiyaç var. Anayasaya konulmalı. İçerde ne dönüyor bilemiyoruz bu şekilde en azından öterler. Hatta tüm üst düzey kamu ve halka açık şirketlerin yöneticiler milletvekili bakan vs sürekli beyan zorunluluğu olmalı. Sünnet düğünü yada düğünden gelse miras da kalsa güncel beyan etmeli. Servet vergisi çıkarılmalı.
    Aynen katılıyorum.Adama emekli mv. zaten 15.000 alıyor bir de yön. kur. maaş alıyor.Bizde en büyük yalan ''halka hizmet yalanıdır''.Maaş verme bakalım kaç kişi O ULVİ MAKAMLARA(!) talip olacak.

Bazı Avrupa ülkesinde miras olarak çok ev vs. intikal ediyorsa devlet belli sayıya el koyuyor...(HOLLANDA)

Siyasetçi dedin mi MERKEL gibi olacak..Hayatında en ufak lüks yok.temizliğini bile kendisi yapıyor..gazeteciler bile ona sormuşlar''hep aynı şeyleri giyiyorsunuz''.''ben manken değilim '' demiş.Geçende epey araştırdım..Hayran kaldım.En başta bizde olması gereken hasletler.Ama nerede?

Aklıma gelmişken bu açıdan ZEKAT mükemmel bir işlevi var.Kar etsen de etmesen de elindeki varlığın %2.5 ini veriyorsun.Her sene...yıllarca devam edince: zengin-fakir makası iyice daralır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne amaçla hangi akla hizmet böyle bi eylem yaptık anlamak mümkün değil ülkemize nasıl bi katkısı olabbilir ki böyle bi kararın
    Ukrayna ve polanyaya Siha satışı Rusları kızdırdı.
    Bari buradan orta yolu bulalım demiş olabilirler.
    Rus turist önemli.
    Domatesi d e almazlar

Dostum Putin sonra dostum Esad gibi olur mu olur
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

4.  Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Ukrayna ve polanyaya Siha satışı Rusları kızdırdı.
    Bari buradan orta yolu bulalım demiş olabilirler.
    Rus turist önemli.
    Domatesi d e almazlar

Dostum Putin sonra dostum Esad gibi olur mu olur
    Bir tarafta Rusya diğer yandan ABD ve AB ab den turist gelmez bari Ruslar gelsin diye böyle bir jest yapılmıştır. Ama ABD biden Haziran'da bunun hesabını sorar.

5. Ahmet Necdet Sezer den fazla malı olanların hepsini geri alacaksin. Bir yüzük bir büzzük ile gelip yedi ceddine yetecek servet sahibi oluyorlar. Kaç kat fazlaysa o kadar yıl da içerde yatırmak tüm emeklilik vs hakları da iptal edilmeli.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    sindoma abi sen daha batmadın mı yahu ne para varmış sende de arkadaş hacı yatmaz gibisin haa, napıyonuz şimdi yarın fıskiyeyi accanız mı, gundwane abi susuzluktan ölcek
    Bugune kadar boşuna okumuşun yazdıklarımı çizdiklerimi,
    Sen daha ne oynadığımızdan haberin yok anlaşılan,
    Benim oyunumda batma olmaz .

7. Türk siyasi tarihinde Menderes, Ecevit, Ahmet Necdet Sezer, Türkeş, Erbakan haricinde devleti yönetip de servet sahibi olmayan yoktur.

8. Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 723/997 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •