Büyük Resim Kursu, Geçmişten Günümüze Türkiye Ekonomisi'ni sunar. (2008-2021)
Bir arpa boyu yol kat edememişiz. Yine 140'a doğru gidiyor gibi. Şu desteğin altına sarkarsa ne olur onu merak ediyorum ben asıl. Venezuela?
Büyük Resim Kursu, Geçmişten Günümüze Türkiye Ekonomisi'ni sunar. (2008-2021)
Bir arpa boyu yol kat edememişiz. Yine 140'a doğru gidiyor gibi. Şu desteğin altına sarkarsa ne olur onu merak ediyorum ben asıl. Venezuela?
Birşey olmaz ...Reis halleder diyorlardı...Hallettiler 256 yarısı ve 60 gayme 159 ton sarı öküz hepsi birden hokus pokus olmuş....
Paranın başındaki dedi ya iha lar bedava mı uçuyor ....Hokus pokusun adresi de böylece belirlemiş oldu ama muhalefetten ses yok...
Nasıl bir ülke olduk arkadaş....
8.5911...
yeni rekor
Son düzenleme : paramanya; 28-05-2021 saat: 10:54.
S&P'nin Türkiye için kredi notu 'Durağan' görünüm ile 'B+' seviyesinde bulunuyor.
S&P Türkiye 28 Mayıs 2021
Bekleyip göreceğiz.!!!
Bu gece.!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
"650 milyar dolarlık iki ABD’li fon Türkiye’den çekiliyor"
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...iliyor-1839821
TCMB/Kavcıoğlu: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanmaya devam edecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ahan işler kötüye gidiyor bizim faiz düşmanı kararlılık kelimesini piyasaya sürmüş
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri