Sayfa 734/1009 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    https://www.sabah.com.tr/yazarlar/di...atlar-duser-mi

Öyle görünüyor ki, artan girdi maliyetleri yüzünden ya fiyatlar daha da artacak ya da millet dükkânı kapatıp, üretim yapmamaya başlayacak. Bu da her halükarda enflasyonu ve büyümeyi etkileyecek. Dolayısıyla vatandaşın cebini...

demişşşş

burda zurnanın zırt dediği konu "dükkanın kapatılması".........
    Bu yazılardaki asil olayi gormezden gelme davranisina bir şeyler söylememek icin kendimi zor tutuyorum.

Olayı emtia artisina bağlayıp paramizin pul edilmesine nelerin yol açtığıni görmezden gelmeye ne denir ki...

Neyse,,, sonuç olarak hepimize yazık oldu, oluyor... Yapilanlar faizi dusurmedigi gibi kurun atesini daha da harladi... Maalesef durum bir cuval incir durumu... Kimler için, ne için, iste orasi karisik...

Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Ben demiyorum crash üstadım.
    Ben 10.01'den Euro alırken stopaj uzar mı diye düşünen troller diyordu.
    TCMB fayiz arttırabilir Euro 8TL olabilir diyorlardı.
    Ben zaten seni kastetmedim.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Bu yazılardaki asil olayi gormezden gelme davranisina bir şeyler söylememek icin kendimi zor tutuyorum.

Olayı emtia artisina bağlayıp paramizin pul edilmesine nelerin yol açtığıni görmezden gelmeye ne denir ki...

Neyse,,, sonuç olarak hepimize yazık oldu, oluyor... Yapilanlar faizi dusurmedigi gibi kurun atesini daha da harladi... Maalesef durum bir cuval incir durumu... Kimler için, ne için, iste orasi karisik...
    Bir şeyi anlamak lazım. Hükümet dövizin değerinin düşmesini istemiyor?

Naci ağbal görevde olsaydı şu an 1 dolar 6.80-7.20 TL bandında olurdu. Ekim-kasım aylarından itibaren de faiz düşürmeye başlardı.

Rekabetçi kur zihniyeti maalesef devam ediyor. Yüksek enflasyon ve yüksek faiz riskine rağmen.

Bu en çok gurbetçilere yarar ama para getirirler mi, sanmıyorum.

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Satmazsaniz 1sene sonra bile stopaj yok
    Çok teşekkürederim sn. paramanya bankacı aklımı bulandırdı 1 hazirandan sonra stopaj kesilecek 90 gün mevduat yapalım %19 dan dedi.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku

Naci ağbal görevde olsaydı şu an 1 dolar 6.80-7.20 TL bandında olurdu. Ekim-kasım aylarından itibaren de faiz düşürmeye başlardı.

Rekabetçi kur zihniyeti maalesef devam ediyor. Yüksek enflasyon ve yüksek faiz riskine rağmen.

Ytd.
    Yazinizin 2. ve 3. paragraflarina sonuna kadar katılıyorum. Hatta faiz düşüşünün Haziran olmasa da bir sonraki kurulda başlama ihtimali bile olabilirdi bu durumda...

Bunları düşündükçe kafayı yiyorum. Benim kadar takan var mi acaba paramizin değerini, 250-300 bine bir araba, 750bine bir ev alınıyor oluşunu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

20 yılın en anlamsız hareketiydi bence...

Sular yükselince balıklar karıncaları yer.!!!!
    Sular çekilince karıncalar balıkları... !!!!!
    Kimin kimi yiyeceğine, !!!!
    Suyun akışı karar verir..!!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku

Ytd.
    Gurbetçi olarak Zırnık getirmem.!!!
    Kediye ciğer emanet edilmez.!!!
    Bu zihniyet camilerde gurbetçileri dolandırdılar.!!

https://www.google.com/amp/s/www.hab...866808-haberi/

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Sular yükselince balıklar karıncaları yer.!!!!
    Sular çekilince karıncalar balıkları... !!!!!
    Kimin kimi yiyeceğine, !!!!
    Suyun akışı karar verir..!!!!!
    Hangi 2 dev o ???

Sayfa 734/1009 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •