Sayfa 741/1009 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Siz rahat olun...

Enflasyon yuksek ortamlarda varlik fiyatlari siser..

Bi de yuksek ihracaat yapan sirket ise cift katli ekmek kadayifi olur..

Syg,
    VESTL yüksek ihracat yapıyor diye aldık, BİST 30 hissesi dedik yanıldık.
    Borsada kolay ekmek yedirmiyorlar.
    Hıyarın biri çıkıyor hisseyle oyuncak gibi oynuyor.
    Gerekli yerden müsadeyi de almış üstelik.
    30-33 TL arası Vesteli tutuyorlar.
    Endeks artsa da düşse de hep bu aralıkta.

Bu tür şirketleri belirleyip tek kuruş para yatırmayacaksın.
    Bunların büyüme yatırım yapma gibi dertleri yok.
    Tek amaçları vatandaşı soymak.

2.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    1- Dediğin kadar parası olan adam burada 7x24 trolluk yapmaz.
    2- Ben sana istediğin tutarda ve miktarda ekran görüntüsü atayım. 10 yaşındaki çocuklar bile yapar bunu.
    3- Market Soul senden ısrarla 100 bin euronun resmini istedi, nasıl kivirdigini bütün site keyifle izledi. Belki utanır da bir bankacı dostundan temin eder 100bin euro resmini dedim ama onu bile beceremedin.
    4- şu kadar param var diye ortada gezinen adamların cebinde 5 para olmadığını iyi bilirim. Parası olan zaten aklı varsa bu devirde dillendirmez.
    5- sende öyle bir para yapacak zeka seviyesi görmüyorum. 7x24 burada boş yaptığına göre muhtemelen bir işin de yok.
    6- kendi sahsiyetiyle ortaya çıkamayıp chucky'nin ceketini giyen (o ceketi chucky içindeyken giymeye kalkma) biri benim uzmanlık alanım değil. Uzmanına havale ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Borsada, döviz faizinde, vs parası olan adama bu tip harcamalar etki etmez. Hele bir de iş güç sahibiyse parayı basar alır ne alacaksa.

Asıl ayvayı yemiş olanlar hayata yeni atılanlar ile yıllardır çalışıp da her ay aldığı maaştan kenara para koymayı bırak, borç içinde yüzenler. Borcu borçla kapatanlar vs... Bunlardan milyonlarca var etrafta.

Ben işe güce başladığımda dolar 2 civarındaydı düşünün. O zaman bile şoktaydım lan dolar 1tl'den 2tl ye nasıl çıkar ya battık bittik her ay elime geçenle dolar almalıyım diye kurdum kendimi, kuruş o kuruş. O duruşa vuruş kaç kuruş.
    Bu harcamaların konuşulmasını şuna benzetiyorum Nişantaşı’nda mağaza açıp elektrik parası çok geliyor vitrin spot ışığı kısalım ımdan farkı yok naçizane

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Rica ederim herkesin algısı ile bir güzel oynadılar. İnsanlar neye sevinip ne üzüleceğini bilemez hale geldi diye düşünüyorum.

Doların 2 TL den 8 TL ye gelmesi demek, elindeki varlıkların değerinin 4 te 1 ine düşmesi demek...
    hangi varlik 4 te birine dūşüyor? gayrimenkul düşmüyor aksine dolar ile esit hatta dolardan daha fazla getiriyor..tl ise 2013 te dolar 2 lira idi yani 8 sene önce ..e tl varliginiz 8 sene ayni mi kalacak.8 senede %130 getirse 2 lira oldu 5 lira....yani 4 te bire düşmüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Siz rahat olun...

Enflasyon yuksek ortamlarda varlik fiyatlari siser..

Bi de yuksek ihracaat yapan sirket ise cift katli ekmek kadayifi olur..

Syg,
    bahri karpuzu 9 dan aliyor enf.yuksek diyor.bugun sok ta 1.5 tl idi ..geçen senenin de altında..[emoji3]

Bende porsiyon et doner aldim
    elbette yaninda salata ile cig kofte marul ikram dahil 36tl

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    20 tl lik pizza 28 tl olmus.enflasyon kac?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Bu eleman thodex sahibi olabilir mi
    hani isi yok dedik ya...

Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    1- Dediğin kadar parası olan adam burada 7x24 trolluk yapmaz.
    2- Ben sana istediğin tutarda ve miktarda ekran görüntüsü atayım. 10 yaşındaki çocuklar bile yapar bunu.
    3- Market Soul senden ısrarla 100 bin euronun resmini istedi, nasıl kivirdigini bütün site keyifle izledi. Belki utanır da bir bankacı dostundan temin eder 100bin euro resmini dedim ama onu bile beceremedin.
    4- şu kadar param var diye ortada gezinen adamların cebinde 5 para olmadığını iyi bilirim. Parası olan zaten aklı varsa bu devirde dillendirmez.
    5- sende öyle bir para yapacak zeka seviyesi görmüyorum. 7x24 burada boş yaptığına göre muhtemelen bir işin de yok.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. Bir teyzem almamı rica etti .

İki şok gezdim bulamadım hiç gelmemiş öyle bir karpuz .

Az ileride yerel bir market vardı .

Küçük küçük dilimler halinde idi kilosu 49.90 kavun ve karpuz .

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    bahri karpuzu 9 dan aliyor enf.yuksek diyor.bugun sok ta 1.5 tl idi ..geçen senenin de altında..[emoji3]

Sayfa 741/1009 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •