Ucuzluk marketlerinden 1 ltsini 19 TLye aldığım sızma zeytin yağı önce 24 sonra 29 şu anda da 32 TL oldu
Ve bu çok kısa sürede gerçekleşti
Fark %68
Durum bu
Ucuzluk marketlerinden 1 ltsini 19 TLye aldığım sızma zeytin yağı önce 24 sonra 29 şu anda da 32 TL oldu
Ve bu çok kısa sürede gerçekleşti
Fark %68
Durum bu
Mevduattan çık emtialara gir.
Bunların hayatı yalan
Timothy Ash
@tashecon
The problem with the numbers now is credibility. Locals don’t believe inflation really is this low so will not stop dollarising. Foreigners just don’t trust Erdogan around monetary policy so portfolio inflows will not come. So the lira will remain weak
https://mobile.twitter.com/tashecon/...58932808351744
Londra piyasası yorumu.!!
Crash tüm hızıyla otobanda diyor.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
az da olsa haziran toplantısında mb faiz indirimine gidebilir .100 -200 civarı
31 mayısta migros puan iki kat idi .kendi bana göreni yaptan 90 tl lik sıvı yağ alımına 18 tl verdi.31 mayısta 2 kat oldu mu sana 36 tl ..
5 lt lik zeytinyağı migros marka 62,50 tl çarpı 2 teneke 125 tl ...125 tl den düş 36 tl yi 89 tl ...89/2 45 tl geldi tenekesi al sana 2019 fiyatı .bahri kardeşim .benim enflasyon eksi çıktı.laakin ev ve araba fiyatlarına yetişemiyoruz tl onlara karşı büyük hızla eriyor .arabayı geçtik te çoluk çocuk için ileride ev önemli .evi şimdi alsan 10 sene sonra çocuk beğenmez veya aldığın semtte oturmayabilir .bugün 800 bin tl ye 0 ev alabiliyorum bugünkü 800 ile 10 sene sonra 0 ev nasıl alabilirim. onu çözemedim.
siz forumdaşlarda katkı sunarsa memnun olurum .arsa mı almalı tarla mı almalı dövize mi koymalı ?
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri