Bu kadar silahlı güç var elinde polis bekçi jandarma. Yürümeyi bırak elini kaldırsan o an alır seni. Nefes bile akmak ons bağlı bu kadar güçle ben olsam ölünceye kadar gitmem baştan.
Bu kadar silahlı güç var elinde polis bekçi jandarma. Yürümeyi bırak elini kaldırsan o an alır seni. Nefes bile akmak ons bağlı bu kadar güçle ben olsam ölünceye kadar gitmem baştan.
erken seçim kararının ne zaman alınacağı önemli...daha doğrusu karar alındıktan ne kadar süre sonra seçim yapılacağı...olası bir erken seçim kararında borsa ilk etapta aşağı inebilir ama sonra ciddi bir yükselişe geçecektir...rte yeniden seçilirse yeniden verirler piyasaya...ama millet ittifakı adayı kazanırsa bence çok fena bir ralli başlar...
öyle bir durumda favori kağıtlarım ISCTR ve grup kağıtları ile KCHOL ve grup kağıtları...
millet ittifakı adayı seçilirse ekonomiyi düzeltmek için çok bişey yapmasına gerek yok...kamudaki israfa dur desin, ballı ihalelere dur desin bitti...bu zaten piyasalara güven vermek için bayağı işe yarar...
korku ıle terbiye etkili olmuş bazı bünyelerde..
sıkmayın canınızı , bu kadar karamsar düşünceleri de bırakın..
seçim zamanında olmalıdır , biz reisten memnunuz ; süresi neyse sonuna kadar kullanmalı..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Eylül Ekim den sonra çok ciddi gıda krizi ve enflasyonu bekliyorum. Ben zaten plan dahilinde gıda stoğu yaptım. Süt ürünleri dahil yıllık stokladim. Un ve unlu mamüllerde eğer bizdeki kuraklık başka ülkelerde de varsa özellikle buğday arpa gıda haricinde hayvancılık sektörü çok kötü etkilenir. Bir örnek vereyim. Bacanağım köyde tarım ve hayvancılık ile uğraşır. 5 kuruş borcu ve kredisi yok. İki kardeş 700-800 koyunu var bir de çoban. Seneye kuzu mevsimine kadar iki kardeş 400 bin TL çoban ev yem masrafi var. Tarlada kuraklık sebebiyle bir şey çıkmayacak kurumuş. Hayatta kredi çekmez. Aldığı karar çobani gönderip iki oğlunu okuldan alıp yaylaya göç etmek. Asgari yem ile kışı çıkarmak. Durum bu kadar kötü.
Seçime gitmek isterse RTE. Ben olsam 3 yada 4 çocuklu bir ailede çalışmayan kadınlar için 1000 TL bakım maaşı diye çıkarırım. Bunun için referanduma giderim seçimi de bunu sokarsam seçimi alırım. Yada ihtimal daha fazla olur
sizler bu siyaset kavramını ve bu kavram üzerine hayatını tesis eden insanları çok ciddiye alıyorsunuz..
izleyip görelim hep beraber , iyi akşamlar..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Ülkenin en yetkili ağzı erken seçim yok diye kaç defa söyledik diyor...
Burada hala erken seçim muhabbeti...
Kabak tadı verdi artık...
Daha da burada yazmıyorum ve okumuyorum da...
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
Yer İmleri