Sayfa 765/997 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İlk gün herife haracı verdim.PTESİ zopa yiyerek başladıım.PTESİ yenilen zopa zihin açar diğer 4 gün farklı geçebilir.Ümit fakirin ekmeğidir.
    o ekmeği hem bekledik hem de zopayı yedik. vade sonu pegasus 4 bin lira geçirdi, el mecbur sattık. önceki vadedeki karımı herif söke söke kuruşuna kadar aldı. yediğimiz zopayla kaldık.
    audentes Fortuna iuvat

2. Dolar ve viop tuzaktan başka bişey değil. Para varsa hissede var. Spot candır

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Taşınan Açıklar (tabloda açık çok azalmış yukarı sürecek neden burası kaynaklı kalmamış!)

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Taşınan Açıklar (tabloda açık çok azalmış yukarı sürecek neden burası kaynaklı kalmamış!)
    Teşekkür ederim
    tobloyu koyunca
    bu şekilde acıklama da yaparsanız güzel oluyor

5. Prensiplerime aykırı olmasa bugün usd/try shortlardım ama önceki yıllarda yaşanan forumdaşlarımızın acı tecrübeleri bana ders olduğu için kural kuraldır...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Önemli olan ne yaptığını bilmen ve bir stratejin olması...
    Ve sen gerçekten çok iyi yapıyorsun her ikisini de...
    Kazancın daim olsun...
    sn Zinedrimed,

Hep beraber inşallah.
    kolay gelsin.

7. emeklılık fonları ayın ılk beş gunu sur yapabılır bu gelenektır yapmazsa ayılar cıkar 144 1445 00 ustu long
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8.  Alıntı Originally Posted by Drej Yazıyı Oku
    Prensiplerime aykırı olmasa bugün usd/try shortlardım ama önceki yıllarda yaşanan forumdaşlarımızın acı tecrübeleri bana ders olduğu için kural kuraldır...
    Yatırım tavsiyesi değildir.
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

bu konu ile ilgili X lı topikte bir kaç grafiğim daha var,..diğer emerging marketler düşmesine rağmen burası direndi,

son dönemde malum gündem çok yoğun ,

DOLARDA benim 7.75 beklentim vardı,
    4 hafta boyunca bu olacaktı bu zaman analizi nihayetinde geçen cuma günü sonlandı,

bu süre zarfında diğer emerginler USD ye karşı 4 hafta boyunca değer kazansalar da burası tersine Arjantinleşerek ''fatma gülün suçu'' ne formatında hareket etti, iç/dış konjonktür hepimizin malumu,..

4 haftayı yakın takip etmek amaçlı bu yelpazeleri çizmiştim, çizdiğimden bu yana USD trend yönünde ilerliyor, bunları zaman zaman grafiklerle besledim burada,

bu gün bir realize gelse de henüz bir bozma olmamış gözüküyor bu manada, sizin dediğiniz gibi temkinli olmakta fayda var, düşüşe katılma, baktın düştü koncoktüre bakarak yükselişe katıl,..örneğin 7.75 olsa idi orada ben değil bir çok kişi longlardı, ..ama düşmedi, zaten shortlamadık, düşüşe katılmak yerine yükseliş kataılmak daha mantıklı,

kayıp zarar yok
    Son düzenleme : indregandi; 31-05-2021 saat: 18:32.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 765/997 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •