Sayfa 472/1002 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Akaryakıt Ürünlerinde ÖTV Düzenlemesi

01/06/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Motorinde 23 KRŞ/LT

Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış mevcut uygulama olan EŞEL MOBİL Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İbb Sözcüsü Murat Ongun : Gelin size İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün dillendirdiği, önceki İBB yönetimi tarafından sadece bir örnekte kamunun ne kadar zarara uğratıldığının film gibi hikayesini anlatayım;

1) Başakşehir’de 78 bin metrekarelik bir arsa Ocak 2016’da özel bir şirket tarafından 49 milyon liraya satın alınıyor.

2) Sadece 4 gün sonra aynı arsayı, malum şirket İBB iştirak şirketi KİPTAŞâ€™a 130 MİLYON LİRAYA satıyor. Bu şekilde 4 günde 81 milyon lira kâr elde ediliyor.

3) O tarihte dolar 3 TL. Kârlı satış şirkete 4 günde 27 MİLYON DOLAR kazandırıyor. Bugünkü kurla 4 günde 230 milyon lira kâr elde ediliyor.

4) KİPTAŞ toplamda 300 milyon lira harcayarak arsayı alıp proje hazırlıyor. Projenin maketi hala iştirak şirketinin bina girişinde mevcut.

5) Ekrem İmamoğlu, İBB yönetimine gelince bu kadar para harcanan arsa İBB Meclisi’nde AK Parti grubunca birden yeşil alana dönüştürülüyor ve değeri kayboluyor.

6) Bu kamu zararı ile ilgili olarak İBB soruşturma açıyor ve dosya hazırlıyor. Birkaç ay önce İçişleri Bakanlığı müfettişleri soruşturma dosyasını incelemek için İBB'den alıyor.

7) Günün hikayesinin özeti: Bakalım bir şirkete 4 günde 27 milyon dolar kâr elde edilmesini sağlayan satın almanın soruşturması ne olacak?
    Uslanmaz, akıllanmaz bu cehapeliler.
    Cevabı belli soruları sormaktan hiç vazgeçmiyorlar.

Türkiye genelinde öğrenciler, 2020-2021 eğitim öğretim yılı karnelerini 18 Haziran'da alabilecek; 2 Temmuz'a kadar okullardaki telafi programına isteğe bağlı olarak katılabilecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    5 dakikada ilan edilebilecek Pandemi yasaklarıni açıklamak için , lafı geveleyip yarım saat konuşan kişiye ümmetin lideri diyorlar..!!.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 472/1002 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •