Dönelim tabi misal siz altının geleceği konusunda ne düşünüyorsunuz hedefiniz kaç bu topigi neden takip ediyorsunuz altin neden ilginizi çekiyor maliyetiniz kaç neden aldınız kaça satarsınız.kisaca ozetleseniz üstünde tartışacak pek çok noktamız olur.
Yatırım yaparken sadece altın veya gümüşe abanmayın . TEFAS üzerinden çeşitli yatırım fonlarını alarak uzun vadeli yatırım yapabilirsiniz .
Portföyümün % 50 ' si fiziki altın
% 40 ' ı Bireysel Emeklilik sistemi ( % 50 altın - % 50 para piyasası likit fonu )
BES altın fonlarını zamana yayarak kademeli satış yapıyorum . Tek kalemde değil .
% 10 ' u ise TEFAS üzerinden çeşitli yatırım fonlarını alarak güzel portföy sepeti oluşturdum .
Petrol fonu
Altın fonu
Döviz fonu
Yapı Kredi Portföy Gümüş Sepeti Fonu
İş Portföy Emtia Fonu
Karma fon
Elektrik araçlar
Sağlık sektörü fonu
Fon sepeti fonu
Yabancı fon sepeti fonu
Sermayenin % 10 ' u son 2 aydan beri bu fonlarda . Gayet güzel getiri sağladı. Bugün de dahil .
NOT : Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Karar ve tercih sizindir. Sağlıcakla kalınız .
Tüketici fiyatlarında ENAG'ı Tüketici ücretlerinde TÜİK'İ temel alacağız dedik, küsmece yok!DışBorçla yaratılan sahte cennette yıllarca yaşadın bugün de borcunu böyle kapatacaksın işte, sen ne olacak sanıyordun ki!. Bu işler böyle biter dedik bize inanmadın asrın liderimize inandın..
Altungold'da Atalira nakit ödeme ile sitesinde 3423 lira. Saf altının gramı 520 liraya geliyor. Spotta gram 524tl görünüyor investing'de. Bana uygun geldi aldım. Bilginize.
İçinde daha az saf altın olan tam altın, Atalira'dan daha pahalı sitede şu an, ilginç.
![]()
Yer İmleri