Sayfa 497/1002 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üçüncü doz aşısı dünyanın gündeminde: İtiraf eden ilk lider
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üçüncü doz aşı itirafı dünya medyasının da gündeminde. The Times, ülkede aşı yetersizliği döneminde Erdoğan'ın açıklamalarının eleştirilere neden olduğunu yazdı. Gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üçüncü doz aşı olduğunu itiraf eden ilk dünya lideri olduğuna da dikkat çekti.

https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...lider-6467870/

Komedi ülkesi olduk resmen.
    Tek başına o veya kabinedeki bakanlar, kuvvet komutanları, kısıtlı ama ülkenin en tepe yönetimi 3 doz aşı olmuş olsa gerçekten yadırgamam. Ama bu şeffafca daha önce açıklanmalıydı. Eminim ülkenin üst düzey yönetiminde olmasa da torpille aşılanan o kadar kişi vardır ki.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bende günde 50 kere gaz çıkarıyorum lakin yetmiyor kullanıma.

Bir türlü biriktiremiyorum kaçıyor yahu.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Oraya liman gereklimi ?,canım sahili maf etmişler,üstelik SEKA kapanmış,sanayi bitmiş,zaten belirtmişsiniz rant için olduğunu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
    Biz gaz müjdesi peşindeyiz,trilyon üstü olmadıkça hikaye...Venezuela petrol rezervi bakımından Dünyada ilk sıralarda,ama çıkarılması engel teşgil ediyor,ülke fakirliklen mücadele ediyor !!!

Venezuela son yıllarda yapılan keşifler sonucunda 2012 yılında dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip ülkesi durumuna gelerek, bu alanda Suudi Arabistan'ı geçmiştir. Böylece petrol rezervleri konusunda Suudi Arabistan yaklaşık 70 yıldır sürdürdüğü liderliğini kaybetmiştir.

Venezuela, OPEC resmî verilerine göre 296 milyar varil ham petrol rezervlerine sahiptir. Örnek vermek gerekirse bu miktar petrol, Türkiye'nin 1220 yıllık ihtiyacını karşılamaya yeterlidir. Böylece Venezuela ekonomik ve politik olarak son derece stratejik bir konuma yükselmiş olmaktadır.[29][30]

Son yıllarda ekonomide ciddi bir çöküş vardır.Bunun bir sebebi de Hollanda hastalığıdır.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku

Son yıllarda ekonomide ciddi bir çöküş vardır.Bunun bir sebebi de Hollanda hastalığıdır.
    bu nedir svg refaba ?
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    bu nedir svg refaba ?
    Hollanda hastalığı, ani zenginleşme kaynağına kavuşan bir ekonomide mevcut üretim faktörlerinin diğer üretim alanlarından çekilip yeni kaynağa yönelmesi sonucunda toplam üretimin azalmasına denir. İlk olarak 1960'lı yıllarda Hollanda'da doğalgaz bulunması sonucunda gözlemlendiği için Hollanda Hastalığı adını almıştır.

Vikipediadan alıntı yapmıştım...Bunun dersini iktisatta görmüştük
    En iyi anlatan

https://www.mahfiegilmez.com/2019/03...e-turkiye.html

Sayfa 497/1002 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •