Sayfa 489/932 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Bilgiye, tecrübeye, emeğe saygı duymak çok güzel bir haslet.
    Maalesef giderek daha az karşılaşıyoruz böyle güzelliklerle.
    Sizin teknik değerlendirmelerinizi çok anlayamasam da (bu sizin anlatımınızdan değil, benim yetersiz bilgimden kaynaklanıyor), başlıktaki dostlarımla uyumunuz, tamamlayıcılığınız çok değerli.
    Kolaylıklar dilerim.
    teşekkür ederim..leyla hanım...
    16.07.2024 - 10.12.2024

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    sağol izci hocam...bende yazdığınız bilgilerle... kendime değerler oluşturarak...sizi taklit etmeye çalışıyorum....
    elbetteki taklit, aslın yerini asla tutmaz.... ama bu kodu incelediğin an....
    izci hocam siz aklıma geldiniz....sonra gedza topiğinde yazdıklarınızı okudum....

temel bilgim hiç olmayınca....ve açık kaynak kod kolaylığını sevince...
    aklıma kodu...sizden öğrendiklerimle kullanmak geldi....

çok teşekkür ederim....sanırım kendimi ifade edebilmişimdir...
    Sn.Yörük, Benim için hiç bir mahsuru yok, Seviliyorsunuz...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Ayrıca Dostlar şunu belirtmek istiyorurm;

-Kesinlikle Hoca değilim. Bunun altını çizmek istiyorum. Bana bir hitap şekli gerekiyorsa eğer: Eski Nickim " izcan " demeniz beni daha mutlu edecektir...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Şunu da net olarak söyleyeyim; Yaptığım analiz Bilimsel...Literatüre ve Teoriye uyumlu...

5.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Bilgiye, tecrübeye, emeğe saygı duymak çok güzel bir haslet.
    Maalesef giderek daha az karşılaşıyoruz böyle güzelliklerle.
    Sizin teknik değerlendirmelerinizi çok anlayamasam da (bu sizin anlatımınızdan değil, benim yetersiz bilgimden kaynaklanıyor), başlıktaki dostlarımla uyumunuz, tamamlayıcılığınız çok değerli.
    Kolaylıklar dilerim.
    sayın alyel'in düşüncelerine aynen katılıyorum.saygılarımla.

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Şunu da net olarak söyleyeyim; Yaptığım analiz Bilimsel...Literatüre ve Teoriye uyumlu...
    sayın izcan kesinlikle katılıyorum.değerlendirmeleriniz çok önemli ve kıymetli.bu topiğe kattığınız bilgi kalitesi gerçekten takdire şayan.saygılarımla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın izcan kesinlikle katılıyorum.değerlendirmeleriniz çok önemli ve kıymetli.bu topiğe kattığınız bilgi kalitesi gerçekten takdire şayan.saygılarımla.
    Teşekkür ederim Sn. Erdemir, Saygılar...

8.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    izci hocam...haddim olmayarak...paylaşıyorum... tecrübelerinize istinaden fikrinizi paylaşırsanız...sevinirim...
    selamlar....saygılar...

Quality Screen
    https://tr.tradingview.com/script/vd...uality-Screen/

bu kod temel analiz için kullanılan bir kod....
    yazan kişi yakında sürdürülebilir büyüme oranını güncelleyeceğini belirtmiş.....

kodun puan hesaplamasına dikkat edilmeli....
    altman z skoru denen...iflasa yakınlığın özellikle imalat sektörlerinde kullanılacağı...ulaşım, haberleşme, bankalarda kullanılmayacağı bilinmelidir....

https://www.investopedia.com/terms/p...oski-score.asp dokuz kriterle puanlamanın nasıl yapıldığı....
    https://www.investopedia.com/terms/s...growthrate.asp sürdürülebilir büyüme hızının nasıl hesaplandığı...

türkçe çevirimde hata olabilir....uyarırsanız düzeltirim....

örnekler.....https://www.tradingview.com/x/veak8gba/
    sayın @yörük@ bu güzel çalışmanız için teşekkür ederim.son derece kıymetli bir çalışma.tebrik ediyorum.dikkatimi çeken sayın izcan'ın değerlendirmelerine çok yakın sonuçların çıkması.sayın izcan'ın her zaman belirtiği bilgi paylaşımı bu olsa gerek diye düşünüyorum.bu tip çalışmalarla topik içerik olarak daha zenginleşiyor.temel ve teknik analiz bilgi ve araştırmalarla harmanlanıyor.bir yanda sayın BJK Coccinella'nın değerlendirmeleri,bir yanda sayın izcan'ın değerlendirmeleri,bir yanda sayın @yörük@'ün çalışmaları,sayın canel D'nin grafik çalışmaları,sayın Alyel'in kaliteli paylaşımları,topiğe değerli fikir ve yorumlarıyla katkı sağlayan diğer katılımcı arkadaşlar topiğe gerçekten büyük değer katıyor.düşüncelerimi paylaşmak istedim.saygılarımla.

Sayfa 489/932 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •