Originally Posted by Webster Hg kardesim sagol seni gordum daha iyi oldum Ya su aydin beni irrite ediyor Foruma gelesim yok Oynak beyim aydınım aydınım diye sayıklıyordun eskiden şimdi niye irrite oldun ki? Originally Posted by Webster Para girisi yok para yer degistiriyor demismiydim Yan tahtadan cik bankalara gir Bankalardan cik yanlara gir Gunu gecir Kriptolar ayıda, hacim yok, borsa ayıda, hacim yok. Bu paralar nerede oynak beyim? Nereye gidiyor paralar?? ABD borsasına mı? Emtialara mı?
Emmi YZH alım yolladım BIST.e destek olalim
Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim aydınım aydınım diye sayıklıyordun eskiden şimdi niye irrite oldun ki? Kriptolar ayıda, hacim yok, borsa ayıda, hacim yok. Bu paralar nerede oynak beyim? Nereye gidiyor paralar?? ABD borsasına mı? Emtialara mı? Aydın değişik tip. İrrite etse de aydınsız olmaz.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Hasan abi Ne durumdayız
Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim aydınım aydınım diye sayıklıyordun eskiden şimdi niye irrite oldun ki? Sadece hep bunu yazdim Bu mu sayiklama Originally Posted by aydinc Hasan abi Ne durumdayız Aydinim sen isini bilirsin
Emmi BIST için nedense böyle umut doluyum Uçacak kaçacak gibime geliyor Ansızın açıklanacak bir haberle
8.25 üstü kaldıkça garan Sorun değil emmi
Originally Posted by aydinc 8.25 üstü kaldıkça garan Sorun değil emmi Aydinim yataya yakin hafif alicili
Forum Rules
Yer İmleri