Sayfa 846/1013 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolarda (sanırım ) taban çalışması bitti demekte forumdaşlar...

Peki dün dolar kuru 3,50 desteğini kırınca buraya uğrayıp da "ben demedimiydim ..Bak nasıl zarar ettiniz" demeyi adet haline getiren o bildik adam nerede şimdi?

Asabımı zıplatıp, sokak ağzıyla yazmama neden olan fuzuli tip...

Hadi gelsene...Hiç olmazsa pardon falan...

Kaldıki burada 3,30 a da gidebilir...Zarar da edebiliriz.

Bunlar ayda yılda bir gidip de kalabalık bir hisse başlığına böyle ifadeler yazabilirler mi?

Bu başlığın adı ve buradakilerin hedefi belli.

Buraya gelip de bu çizginin tam tersi istikamette yazmaktan ne keyif alıyorlar bilmiyorum.

2. Ben dün
    sepet kurun grafiğini koydum
    dxy yi koydum
    euroyu koydum
    usdtry yi koydum günlük 200 haftalık 40 lık ema öyle kolay kırılmaz dedim

herhalde tutmayan 1 tane grafik yok, Euro 1,1296 pullback dedim , dxy sonlanan diagonal demedim üstatla beraber dedik sadece 61,8 altında kalması kötü ancak destek ihlali yapmadı dedik.
    Sepet kur kamanın alt desteğine kadar çekildi dedim dedimde dedim yani dün o hayvani hareket çok çok güzel bir stop yakma olarak kaldı ama işte bora hocamın dediği gibi 3,30 cular bir anda çıkıverdi oda yetmedi ''kardeş sen daha analiz koyma'' diyen çıktı
    da neyse.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

"Hepde gizli bir el taaaaammm ipten çekiverdi bizi.."

Sayın Gundwane,

İşte o gizli el faiz artışı. Nasıl bir mucize ve sihirli değnek olduğunu nihayetinde kıra döke keşfettiler, öğrendiler.
    Kur artışının maliyet faturasının faiz artışı maliyet faturasına görece çok daha hızlı, peşin ve toplu kesildiğini gördüler.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku

Sayın Gundwane,

İşte o gizli el faiz artışı. Nasıl bir mucize ve sihirli değnek olduğunu nihayetinde kıra döke keşfettiler, öğrendiler.
    Kur artışının maliyet faturasının faiz artışı maliyet faturasına görece çok daha hızlı, peşin ve toplu kesildiğini gördüler.
    O zaman sizin yazdığınıza göre "sınırsız mermisi olan bir silah" oluyor faiz.
    MB nın her sıkıştığında faizi arttırıp $ ı devamlı istediği seviyede tutmasında bir sakınca yok öyleyse???
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku

Sayın Gundwane,

zaten biliyorlardı, sadece siyasi olarak inat ettiler. arada deneyerek boşluktan istifade edebilir miyiz diye margin trading yaptılar. Ama bunu tcmb'ye yaptırmaları büyük hataydı, zira merkez bankaları trade etmemelidir. Neden?, çünkü trade eden kazanabilir de kaybedebilir de. merkez bankalarına kaybetme riski yüklenemez. Umarım tcmb'den ufak boşluklardan istifade etmek amaçlı sağlam temellerden destek almayan yeni margin trading hamleleri gelmez. zira gelirse bedeli hepimizce ödenecektir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Faiz artışı ile durumunuzu toparlamak için zaman kazanırsınız, sınırsız imkan sağlamaz. Yukarıdaki ikinci cümlemden anlaşılır durumda.

7.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Faiz artışı ile durumunuzu toparlamak için zaman kazanırsınız, sınırsız imkan sağlamaz. Yukarıdaki ikinci cümlemden anlaşılır durumda.
    Borçlu olan ve borcunu azaltamayan yüksek faizi öder, Faiz artışını borç veren dikte eder, o nedenle faiz artışı aslında durumumuzu toparlamak için değil zorunlu olduğumuz için yapılır. Burada bir tercih yok. kazanılan bir zaman da yok. Sadece borcunuzu ödeyebilmeniz için size kazandırılan zaman var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku

Sayın Gundwane,

yüksek kurda hani ekonomi şahlanacaktı
    hainler bozguna uğrayacaktı...
    faiz lobisi vatan hainiydi..

fazla çoşunca beygirin totondan alev mi çıktı..
    KGF soğutmaya mı geldi...

ver mehteri veeerr...
    https://media.giphy.com/media/14p0yNxLIwu7Bu/giphy.gif

Sayfa 846/1013 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •