Sayfa 884/997 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Dolar bı haber almisa benzer müthiş veriyor dinlenip dinlenip veriyor.tepecek duyeni tepiyorlar.asagidaki boşlukta gözü.birsada hacim yok kimse kalmamış.hareket sert olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yabancı satmış geçen hafta...

*TCMB: Haftalık yurt dışında yerleşik kişilerin mülkiyetindeki hisse senedi net değişimi -97,7 Mln (Önceki 51 Mln)

3. Bıontech olup rahatsızlanan var mı

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bıontech olup rahatsızlanan var mı
    Var. Bana çok ağır gelmişti. Ateş aşırı uyku hali karın ağrısı iştahsızlık halsizlik. Gırlayla yan etkisi var. Bin pişman oldum yaptırdığıma

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bıontech olup rahatsızlanan var mı
    Var. Bana çok ağır gelmişti. Ateş aşırı uyku hali karın ağrısı iştahsızlık halsizlik. Gırlayla yan etkisi var. Bin pişman oldum yaptırdığıma

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Senden cacık bile olmaz AYIRMADAN AL bankaları
    Caho nerelerdesin. Cahooooo!!!!! Battın mı? Gemin iyice aldı sesin soluğun kesildi!

7.  Alıntı Originally Posted by Force Yazıyı Oku
    Dolar bı haber almisa benzer müthiş veriyor dinlenip dinlenip veriyor.tepecek duyeni tepiyorlar.asagidaki boşlukta gözü.birsada hacim yok kimse kalmamış.hareket sert olur.
    15:30 dan sonra ne kadar müthiş olduğu belli olur

s400 üzerinden o kadar tiyatro çevirdiler.. şimdi abd yi memnun edecek formülü uygulamaya koyacaklar öyl anlaşılıyor.. "ülke savunması" için gerekli deniyordu şimdi gereksiz hale mi dönüştü.. ?? hesap vermeyen bir yönetim anlayışı, rakiplerinden köşe bucak kaçan bir yönetim anlayışı var.. kaçamak cevaplarla politika yapmaya çalışıyorlar.. ama abd ye bu taktikleri sökmedi..

geçtiğimiz aylarda biden bunlara yüz vermediği için çok üzüldüler ve randevu için bastırdılar.. ki o biden normalde Türkiye'ye oldukça mesafeli ve çoğu kez düşmanca yaklaşan birisi.. buradan kimin amerikancı olduğu anlaşılıyor :akape.. kuruluş kodlarında var, hatta geçmişte chp'yi abd karşıtı olmakla bile suçlamıştı bunlar.. hahaha.. evet..gerçekten.. gazete küpürlerini bile paylaştım burada..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 884/997 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •