Sayfa 893/997 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Günaydın dostlar, sizce mb. Faiz indirimine ne zaman geçer hazır dolarda düşünüyorken birde Biden görüşmesi iyi geçerse şayet yapar mı böyle bir şey?

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Günaydın dostlar, sizce mb. Faiz indirimine ne zaman geçer hazır dolarda düşünüyorken birde Biden görüşmesi iyi geçerse şayet yapar mı böyle bir şey?
    Piyasa buna oynuyor zaten... dünyada enflasyon patlamışken, bizdeki faize takmazlar artk babalar tahminim...
    3 ay sonrası için % 12-14 faiz seviyesinde olursak burası 1.800 neden olmasın...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    27/mayıs

iyiki mayıs sonu fark çoğaldı dedik,

fark 28 - 29 lara kadar geldi, benim poz.larda çoğaldı da çoğaldı.
    neyseki istediğinde long yada short taraftan poz kapa sonra yerine koy trade etmeye her yönden fırsat var.
    vade sonu poz taşımalarda bakalım kaç puan farkla gireceksin/bitireceksin palanene.

https://www.hizliresim.com/ouwlkh3
    Sn. bull and bear kardeşim. Haddim değil ama. Future kontratlarında long-shortları yer değişmeniz daha anlamlı olabilir gibi geldi bana. Ters çevirerek ay sonuna kadar 2.500 TL daha avantajlı olabilirsiniz. Bu günü seviyesi ile ay sonu seviyesini karşılaştıralım ve farkı reel piyasada da görelim isterseniz. Özelden yazmak istedim ama, mesaj yazılamıyor profilinizden.

Opsiyon pozisyonlarında sıkıntı yok. Piiyasanın her 2 yönüne de yatırım yapmışsınız zaten. Gerisi uygun hareketlerde kısmi pozisyon kapatmaya kalıyor. Hareketsiz kalmak kar getirmez... Tekrar ediyorum haddim değil ama, dost ve arkadaşça...

Tabii ki bunları açık pozisyon olarak düşünüp yazdım, yok eğer bekleyen emirler ise onda da bir sıkıntı yok...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    Sn. bull and bear kardeşim. Haddim değil ama. Future kontratlarında long-shortları yer değişmeniz daha anlamlı olabilir gibi geldi bana. Ters çevirerek ay sonuna kadar 2.500 TL daha avantajlı olabilirsiniz. Bu günü seviyesi ile ay sonu seviyesini karşılaştıralım ve farkı reel piyasada da görelim isterseniz. Özelden yazmak istedim ama, mesaj yazılamıyor profilinizden.

Opsiyon pozisyonlarında sıkıntı yok. Piiyasanın her 2 yönüne de yatırım yapmışsınız zaten. Gerisi uygun hareketlerde kısmi pozisyon kapatmaya kalıyor. Hareketsiz kalmak kar getirmez... Tekrar ediyorum haddim değil ama, dost ve arkadaşça...

Tabii ki bunları açık pozisyon olarak düşünüp yazdım, yok eğer bekleyen emirler ise onda da bir sıkıntı yok...
    merhaba,

o pozisyonlarla nette 130 kontrat kısa pozisyondayım.

opsiyonlar hepsi açık pozisyonlar ve hergün trade ediyorum. (bekleyen emirlerim ekranda görünmüyor)
    kullanım fiyatı değiştiriyorum gerekirse aynı kullanım fiyatlıda al sat yapıyorum, Allah ne verdiyse teminat bitene kadar.

25 - 29 puan arası farka arbitraj yapıldı futurelerde 20 puana inerse kapatırım yada vade sonu tek yöne kalmak istemezsem çift taraflı mecbur kapatılacaklar.
    gün içinde onlarlada sürekli al-sat yapıyorum.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5. Günaydin arkadaşlar
    Dün USD fiyatlaması
    sanki abd ile işler tam düzeliyor gibi idi
    Borsa fiyatlaması
    hala soru işaretleri var gibi

bugün bu iki fiyatmadan hangisi öne çıkacak
    şuan bakışıma göre x100 de önceki yüksek 1466 gibi idi
    o geçilemez ise satış gelebilir

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

8.46 altı günlük kapanışlarda 8.34 lere yolculuk başlar.
    Belirttiğim bantlara yaklaşıyor ,
    kırarsa formasyon kendini devreye almaya başlayacak

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    8.55-60 bölgesi önemli bu bölge üzerinde kalabilirse 9.00 ilk etap .
    Haftalık kapanışta kulağımızın üzerine yatarız.
    Yonca soran özl den çok analizde değişen birşey yok.

8. Çok yukarı giden tahtalar az primlenip , yatanlar hareketli olacak bir dönem yaşıyoruz.
    Yalnız pıst de bunu trende çevirecek hikaye gerekli ,
    Bıden -RTE görüşmesi hikaye dönüşür mü diyoruz çoktan beri ,

Sayfa 893/997 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •