Sayfa 292/563 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bir moral verici haber daha vereyim size sn. asyerge

sizin zarariniz 5 hane bizimki 6 hane [emoji846] iciniz bir nebze rahat olsun diye yaziyorum.

ama cok rahatim problem yok, su akar yolunu bulur. her zaman dedigim gün ola harman ola

dedigim gibi nasibimizde varsa yeriz, yoksa da yoktur.

"bir yatırım tavsiyesi değildir"
    Ortaklarımın zararının benden fazla olması beni rahatlatmaz, mutlu etmez. Sizin kaybınız benim kazancım değil neticede. Yine de iyi niyetiniz için teşekkürler. Gönül ister ki, yukarıda verdiğiniz örnekleri beraber yaşarız da karımızın kaç haneli olduğu konusunda yarışırız

2. Takas ve akd lere şöyle bir baktım 26 nisandan bu yana, iş ziraat ve halk üzerinden takas-akd farkları görünüyor, iyi bir yükseliş olacaksa özellikle iş i takip etmek lazım kanaatindeyim, yatırım tavsiyesi değildir.

3. Kendi yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum, isgsy almıştım, 2.60 dan, 9 ay boyunca 3 lirayı geçemedi, 2.60 a döndü hep, sonra 6 lara geldi, pandemi ile tekrar düştü ve son 29.5 gördü, tabii tepe fiyattan satamadık, ama olsun Allah yüzümüze baktı, zaten dolu bir şirketti, konsolide açıklasa çok daha iyi yerlerde olabilir, isgsy nin o anki pozisyonunu gülere benzetiyorum, ne kadar bekleriz bilemem ama nasibimizi iyi olarak alırız İnşallah, ytd.

4. Borsaya kumar, oyun olarak bakmamak, yatırım aracı olarak bakmak gerekir, yoksa hem kafa, hemde psikoloji olarak bitirir, öğrenme ve araştırma isteği de olmalı, lafla peynir gemisi yürümez, kendi hesabınız, kendi düşünce ve planlarınız olmalı, yoksa üzüldüğünüzle kalırsınız, benim bakışım bu şekilde, isteyen istediği gibi düşünür...

5. Bilançoyu doğru hesapladım, dediğim gibi de geldi. Şimdi sıra tahsisli olayında eğer 21 haziranda tahsisli olayını çıkarırlarsa tahminimce 21 temmuzda tahsisli biter ve hisse rahatlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Temmuza kadar bir güzellik yaparlar diye düşünüyordum bende ama eylül sonuna kadar uzatacaklarını düşünüyorum artık, ytd.

7. 3 donem bilancolara yansitmak isteyebileceginden 1 Temmuzdan sonra işlemleri yapar. 2 donem bilançosun da 120 lik sermayesi ile 300 milyona yakin 3. Dönemde A1 in sermaye artisi ile 350 üzerı özkaynak oluşabilir. Sermaye avansi olarak RTA ya aktardiktan sonra 3 yil icinde Bedelli de veya tahsislide kullanabiliyor sanirim.

İlk fon kullanim raporunda RTA ya finansal borc vereceğini belirtmişti. SPK sanirim orada borc verme tahsisli yap diye diretti. Belki tahsisli yi tercih etmiyecekler. Tahsisli başvurusu olursa da daha onceden basvurusu oldugu icin 1 hafta icinde sonuçlanır.

.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    tahsisli yapilacak. rtalb'nin raporlarinda acikca yazmislar
     Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    3 donem bilancolara yansitmak isteyebileceginden 1 Temmuzdan sonra işlemleri yapar. 2 donem bilançosun da 120 lik sermayesi ile 300 milyona yakin 3. Dönemde A1 in sermaye artisi ile 350 üzerı özkaynak oluşabilir. Sermaye avansi olarak RTA ya aktardiktan sonra 3 yil icinde Bedelli de veya tahsislide kullanabiliyor sanirim.

İlk fon kullanim raporunda RTA ya finansal borc vereceğini belirtmişti. SPK sanirim orada borc verme tahsisli yap diye diretti. Belki tahsisli yi tercih etmiyecekler. Tahsisli başvurusu olursa da daha onceden basvurusu oldugu icin 1 hafta icinde sonuçlanır.

.
    "bir yatırım tavsiyesi değildir"

Sayfa 292/563 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •