Sayfa 591/937 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by bankers Yazıyı Oku
    ne değişti? üstten verip alttan yerine koyamadın mı???
    her zaman yazmam,bugün yazağım tuttuişkuru almak için önce para lazım
    sonra alttan üstten hesabı yapılır. Bizim arkadaşlardan birisi üstten sattı alttan alırım diye,bir hafta yerine koyuncaya kadar sanki kıçımda don yoktu demişti.
    Işkur şifadır,melhemdir,en mükemmel moral ve motivasyon sebebidir. Ne mutlu işkur sahibi olanlara
    mutlu son belki yarın,belki yarından da yakın
    sağlıcakla

2. ..................

3. Neden nasıl gündem olmaz bu konu bunca zaman inanılmaz anlamsız ya kapanır yada neticelenir iyi kötü bi şekilde bi haber olması lazımdı bunca zaman

4. Sedat Peker’in iddalarına göre Oyak’ın içi yandaş işadamlarının firmaları fahiş fiyatlara satın alınarak boşaltılmış,Hazine arazileri de kamu bankalarından çekilen ve geri ödenmeyen kredilerle satın alınmış.İş bankasına çökülmesi de planın bir parçası.Kimisi kokain ticareti yapıyor kimisi terör örgütlerine silah satıyor kimisi poliçe kesiyor,tabi bunlar Sedat Peker’in iddaları.İddaların üzerine giden var mı? İftira diyen var mı ? Yazık bu ülkeye diyeceğim de,Allah’tan Türkiye de yaşamıyorum.Yoksa boktan clio ya 320.000 vermek zorunda bırakılacaktım,şahlanan Türkiye de.O değil de olurda işbankasına çökülürse çöken baklavayı yatırımcısı da ayvayı yer anadınnnmııı!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Sedat Peker’in iddalarına göre Oyak’ın içi yandaş işadamlarının firmaları fahiş fiyatlara satın alınarak boşaltılmış,Hazine arazileri de kamu bankalarından çekilen ve geri ödenmeyen kredilerle satın alınmış.İş bankasına çökülmesi de planın bir parçası.Kimisi kokain ticareti yapıyor kimisi terör örgütlerine silah satıyor kimisi poliçe kesiyor,tabi bunlar Sedat Peker’in iddaları.İddaların üzerine giden var mı? İftira diyen var mı ? Yazık bu ülkeye diyeceğim de,Allah’tan Türkiye de yaşamıyorum.Yoksa boktan clio ya 320.000 vermek zorunda bırakılacaktım,şahlanan Türkiye de.O değil de olurda işbankasına çökülürse çöken baklavayı yatırımcısı da ayvayı yer anadınnnmııı!!!
    https://youtu.be/hTOuHJnChdQ

6. Elbet bu iş olacak ve dolar bazlı yüksek bi meblağ olacak sabır şow devammmmm

7.  Alıntı Originally Posted by SANTİNO Yazıyı Oku
    Elbet bu iş olacak ve dolar bazlı yüksek bi meblağ olacak sabır şow devammmmm
    İnşallah inşallah ...
    Komşuda pişer bizede (isbtr) düşer.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 591/937 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •