Sayfa 346/1002 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Alıntı Originally Posted by onno07 Yazıyı Oku
    2.39 güzel düşüş parça parça toplanır zira pandemi sonrası gıda talebin artaracak devam edeceği çok açık
    İçinde ne var bilmiyoruz...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Selamlar hocam. Burada yazan degerli arkadaslarimizin da yaptiklari incelemeleri goz önünde bulundurarak ve kendim de uzun uzun inceleyerek aşagidaki fonlari aldim: GZN, GZM, IZS, AHH (AZİMUT - TEFASTA İSLEM GORMUYOR), AHZ (AZİMUT - TEFAS'TA İŞLEM GÖRMÜYOR), EUZ ve YZK aldim. Persembe gunu de IJT aldim. Yuklu bir alis yapmadim. Her fon için 50K limit koymustum, sadece IJT icin 10K bir alim yaptim. İnsallah aldigima pişman etmezler

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    AHH'yi tefaşta bulamadım. AHV olabilir mi?

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Dostum AHH var:

http://www.azimutportfoy.com/fon-ail...i-serbest-fon/

Dinamik Dağılımlı Serbest Fon AHH TL 1,188414 9.133.766 18,84%

4.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Selamlar hocam. Burada yazan degerli arkadaslarimizin da yaptiklari incelemeleri goz önünde bulundurarak ve kendim de uzun uzun inceleyerek aşagidaki fonlari aldim: GZN, GZM, IZS, AHH (AZİMUT - TEFASTA İSLEM GORMUYOR), AHZ (AZİMUT - TEFAS'TA İŞLEM GÖRMÜYOR), EUZ ve YZK aldim. Persembe gunu de IJT aldim. Yuklu bir alis yapmadim. Her fon için 50K limit koymustum, sadece IJT icin 10K bir alim yaptim. İnsallah aldigima pişman etmezler

Portfoyunuzu istanbul portoye tasimayi dusunuyordunuz yanlis hatirlamiyorsam ? Azimut daha mi cazip geldi acaba ?

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku

Üstad bazı fonların alış satış valorü yazmıyor. Örneğin IZS Alış kaç gün? Satış kaç gün? Getiriler günlük mü yayınlanıyor? İzahnamesinde yazıyordur sanırım. Siz mutlaka incelemişsinizdir. Bol kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Üstad bazı fonların alış satış valorü yazmıyor. Örneğin IZS Alış kaç gün? Satış kaç gün? Getiriler günlük mü yayınlanıyor? İzahnamesinde yazıyordur sanırım. Siz mutlaka incelemişsinizdir. Bol kazançlar
    Evet, dediğiniz gibi izahnamelerinde yazıyor. Haftada sadece 1 gün alım/satım yapılabiliyor. IZS örneği için; 1 hafta boyunca talep toplanıyor. En geç Pzt. 13:30'a kadar verilen talepler Salı günü gerçekleşiyor. Pzt. 13:30 sonrası verilenler ise gelecek hafta Salı günü gerçekleşiyor.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Verileri fonbulda varmış:
    https://www.fonbul.com/FonBulPlus/Ya...yatTablosu/AHH

8.  Alıntı Originally Posted by onno07 Yazıyı Oku
    Efsane takım olmuş benimde en beğendiğim fonlar, işbankası ile çalışsak azimut alabiliyormuyuz yada hangi kurumu tavsiye edersiniz acaba?
    Teşekkür ederim hocam. Ben Osmanli ile çalisiyorum. Osmanli Yatirim ile Azimut'un Tefas dışı fonlari alabilme anlaşmasi var, ama iş bankasinda böyle bir özellik var mi bilmiyorum. İş yatirimin sanirim İstanbul portföy ile Tefas dışı fon alma anlaşmasi var.

Sayfa 346/1002 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •